Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Hoera, Loogman bestaat 60 jaar!

05 september 2019
card image
Loogman tanken & wassen
Deze maand vieren we bij Loogman ons jubileum. Wij bestaan inmiddels alweer 60 jaar! En wie jarig is, trakteert.

Sinds de start van Loogman in 1959 is het bedrijf ontzettend gegroeid. Eerst verkochten we nog alleen petroleum en stookolie aan kwekers, maar inmiddels hebben we naast het tankstation in Aalsmeer alweer 7 wasstraten en komt daar binnenkort de 8e bij. En daar is het niet bij gebleven, Loogman is uitgegroeid tot de Loogman Groep waar ook Golf Amsteldijk, HuurEenBox en Brasserie 10 aan toebehoren.

Al met al waren het 60 bewogen en innovatieve jaren waar wij met veel plezier op terugkijken. Daarom kon je de afgelopen maanden in een reeks nieuwsberichten lezen en zien hoe Loogman zich heeft ontwikkeld. Door de jaren heen is het bedrijf ontzettend gegroeid, maar wij zijn altijd een eigenzinnig familiebedrijf gebleven waarbij service en kwaliteit op de eerste plek staan. En daar zijn we ontzettend trots op!

Vier je met ons mee?
Deze week hangen wij de slingers en ballonnen op in onze wasstraten en tankstation. Nu is het echt tijd voor een feestje. En wie jarig is, trakteert! Daarom profiteer jij tussen 9 september en 22 september in al onze wasstraten van korting op ons beste wasprogramma; in plaats van €17,50 betaal je slechts €11,50! En heb jij de Wasapp al? Dan ontvang je ook nog eens 50 punten.

Volg jij ons daarnaast op Facebook? Daar geven wij de komende weken 60 gratis wasbeurten weg.  

En dat is nog niet alles. Als tankpashouder spaar je in deze periode twee keer zo snel voor een gratis wasbeurt. Wij verdubbelen bij iedere tankbeurt je spaarzegels.

De toekomst van Loogman
Vooruitkijken naar de toekomst is ook iets wat wij graag doen. Door te blijven leren en door het volgen van technologische ontwikkelingen blijven wij groeien. Wat jij als klant van ons kan verwachten in de komende jaren? Precies hoe jij ons al tijden kent. Gewoon een goede service en een hoge kwaliteit, mét ons eigenzinnige en innovatieve Loogman karakter. Eén ding staat echt vast: ook in de toekomst blijven wij je verrassen! Wij kijken uit naar de komende 60 jaar. Wat zullen die ons allemaal gaan brengen?


 
Lees hier alle artikelen in de reeks ‘60 jaar terug in de tijd’:
Op weg met Pa Loogman
De start van het Loogman tankstation
De introductie van de Loogman tankpas
Het tankstation breidt uit
De opening van de wasstraten
Primeur met autowassen zonder borstels
Uitbreiding van de wasstraat in Aalsmeer
Oliebollen in Aalsmeer
  • Delen via

Ellen 09-09-2019 om 20:49 uur Gefeliciteerd!
Sophia 09-09-2019 om 21:06 uur Gefeliciteerd!!!!
Glijn 09-09-2019 om 22:00 uur Gefeliciteerd met de 60e verjaardag!! En wederom een leuke actie!! Thanks!!
Janny 10-09-2019 om 12:46 uur Gefeliciteerd met jullie 60 jarig jubileum

Plaats een reactie