Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

60 jaar terug in de tijd: de introductie van de Loogman Tankpas

13 juni 2019
card image
Loogman tanken & wassen
In de afgelopen 60 jaar is er bij Loogman veel gebeurd. In een reeks van een aantal nieuwsberichten blikken we samen terug op deze zeer bewogen en innovatieve 60 jaar.

In 1977 mocht Loogman zich waarschijnlijk de meest geavanceerde benzinepomp van Nederland noemen, want toen werd de Tankpas geïntroduceerd. Hiermee konden vaste klanten op elk moment van de dag of nacht tanken. Er werden aparte pompen neergezet die aan een computer waren gekoppeld. Met behulp van een speciale code die de klant moest intoetsen kon men op rekening tanken. Via een automatische afschrijving werd het geld van de rekening van de klant geïnd. Nu vele jaren bestaat de Loogman Tankpas nog steeds en hebben vele klanten hem in hun bezit.

Op deze foto uit 1979 is het tankstation op de Aalsmeerderweg te zien met meer pompinstallaties en de eerste pasautomaat voor Loogman Tankpashouders, de Bicamat.

  • Delen via

KDcKflnj 11-10-2023 om 22:44 uur <a href=https://viagr.buzz>viagra or kamagra</a> acetaminophen can you take sudafed and ibuprofen The downgrade came before Flossie hit Oahu

Plaats een reactie