Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

60 jaar terug in de tijd: het tankstation breidt uit

26 juni 2019
card image
Loogman tanken & wassen
In de afgelopen 60 jaar is er bij Loogman veel gebeurd. In een reeks van een aantal nieuwsberichten blikken we samen terug op deze zeer bewogen en innovatieve 60 jaar.

Verhuizing naar de Aalsmeerderweg
De oude plek van het tankstation van Loogman op de Oosteinderweg werd te klein. Daarom verhuisden we in 1971 het tankstation naar de huidige locatie aan de Aalsmeerderweg. Daar kon nu ook een installatie gemaakt worden die niet op wieltjes meer hoefde te staan! 


Innovativiteit en service
Loogman bleef groeien en in 1982 bouwden wij een tankwinkel. Twee jaar later, voor het 25 jarig bestaan van Loogman, kwam er een mooie overkapping over het tankstation zodat je beschut de auto kon tanken. De innovativiteit die er bij Loogman vanaf het begin in zat, zorgde ervoor dat het bedrijf bleef groeien. Zo is de huidige tankwinkel gebouwd in 2016. Het unieke hieraan is ons shop-in-shop concept en onze samenwerking met de FEBO. In dit mooie pand werd ook ruimte gemaakt voor een binnenreinigingsband. Zo werden het tanken en wassen samengebracht in één gebouw. 


Wist je dat inmiddels meer dan 50% van de tankstations onbemand is? Bij Loogman blijven we lekker eigenzinnig. Wij vinden service belangrijk en introduceerden daarom ook de Comfort Lane op het tankstation. Jij kan blijven zitten terwijl wij je auto tanken. Het kost je niets extra's en je rijdt zo weer de band af naar je volgende bestemming. Dat noemen wij nog eens Service, mét een vleugje Loogman eigenzinnigheid en innovativiteit.

Toekomst
Ook de toekomst van Loogman staat in het teken van innovatie en service. Zo zijn wij aan het kijken hoe we het elektrisch opladen van een auto kunnen toevoegen aan onze binnenreinigingsband en volgen wij de ontwikkelingen op waterstofgebied. Ben je benieuwd waar wij ons nog meer mee bezig houden? Geen zorgen, ook in de toekomst blijven wij je verrassen!

  • Delen via

Plaats een reactie