Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Hoofddorp

Gesloten

Het wassen van je auto doe je bij Loogman Hoofddorp. Dé carwash in Hoofddorp waar je ervoor zorgt dat je auto weer zo goed als nieuw de weg op gaat, wie wil dat nu niet? Met meerdere wasprogramma’s bepaal je zelf hoe wij jouw auto wassen. Van schoon tot echte showroom quality. Bij elke wasbeurt spaar je ook nog eens punten voor de Loogman Was app. Ga weer rijklaar de weg op na een bezoek aan Loogman Carwash in Hoofddorp. Kijk voor alle mogelijkheden verder op deze pagina! Loogman Carwash Hoofddorp Dirk Storklaan 69 2132 PX Hoofddorp 020 645 64 61

Wasprogramma's

Niets is zo fijn als met een schone auto de weg op. Bij Loogman Carwash in Hoofddorp vertrekt jouw auto weer brandschoon. Bepaal zelf voor welk wasprogramma je kiest, van goed schoon tot showroom quality. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Geef je volledige auto de aandacht die het verdient.

Wassen Drogen Gratis stofzuigen Velgenreiniging Bodemreiniging Glanswax Beschermende wax Polish poetsen Binnenreiniging
1. Showroom Quality 2. Glanzend & beschermd 3. Glanzend 4. Schoon
21, 50 18, 50 15, 50 12, 50

Autowassen met korting

Wist je dat we in onze carwash in Hoofddorp ook gewoon de Loogman Was app gebruiken? Hier spaar je voor hoge kortingen en ontvang waanzinnige persoonlijke acties! Hoe vaker je komt wassen, hoe meer punten je verzamelt. Hoe meer punten je verzameld, hoe hoger je niveau in onze Was App wordt en des te meer voordelen je krijgt wanneer je je auto komt wassen bij onze carwash in Hoofddorp. Word jij brons, zilver of ga je voor goud?

Ga je voor goud? Dan was je altijd je auto voor maar €14,- i.p.v. €21,50 met ons beste wasprogramma! Download de app snel en spaar mee!

Stofzuigplein

Bandenpompen

Check gratis je bandenspanning met onze bandenpompen. Met de juiste spanning rij je veiliger en duurzamer! Deze vind je ook in de stofzuigerhal.

Overdekt stofzuigen

Na je wasbeurt kun je gratis in onze overdekte stofzuighal gebruikmaken van de stofzuigers.

Mattenreinigers

Reinig je matten snel en eenvoudig met onze mattenreinigers.

Parfum en schoonmaakdoekjes

Voor een extra frisse auto kun je autoparfum en schoonmaakdoekjes aanschaffen bij de doekjesautomaten.

Dashboardguns

Blaas al het stof van je dashboard en uit de roosters en andere moeilijk bereikbare plekken in je auto.

Wiper

Wiper helpt je zicht te verbeteren tijdens een echte Hollandse regenbui. Door deze slimme oplossing worden regendruppels gemakkelijk van de ruiten geblazen door de wind. Zo kun jij je blijven concentreren op de weg voor je. Wiper helpt niet alleen jou beter te zien tijdens een stortbui, maar zorgt er ook nog eens voor dat je ruitenwissers minder overuren hoeven te draaien. Dat is mooi meegenomen! Probeer Wiper nu uit bij Wasprogramma 1 en 2 voor slechts €3,00.

Openingstijden

Loogman Carwash Hoofddorp

Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 18:00 uur
Zondag 09:00 - 18:00 uur

Onze locatie in Hoofddorp

Dirk Storklaan 69 | 2132 PX Hoofddorp
Avatar

VRAGEN?
020 645 64 61