Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Elektrische toekomst

Elektrisch rijden stijgt in populariteit. Het aantal elektrische auto's groeit met een noodgang en steeds meer bezwaren maken plaats voor voordelen. Zo is de vraag 'Waar te laden?' al aardig opgelost en staat niet alleen Nederland, maar ook Europa vol met laadpalen. In Europa staan al ruim 200.000 laadpalen, waarvan meer dan 20.000 snellaadpalen. Als gespecialiseerd bedrijf in het tanken en wassen van auto's kunnen wij hierin natuurlijk niet achterblijven. Met het oog op de toekomst gaan ook wij voor duurzaam!

Loogman Laadpas

Een EV-laadpas is nodig voor het opladen van je elektrische auto bij een publieke laadpaal. Kies voor de Loogman EV-Laadpas en geniet van onze voordelige prijzen en voorwaarden. Vraag de Loogman EV-Laadpas aan door te mailen naar klantenservice@loogman.nl of tik op de button hieronder. Zakelijk aanvragen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Let op: dit is alleen een laadpas, geen waspas.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met je op te nemen om je aanvraag af te handelen.

Onze voorwaarden

Voor onze Loogman EV-Laadpas brengen wij een vaste maandelijkse abonnementsprijs 
van €5,45 (incl. btw)
in rekening. De kosten voor het laden zelf nemen wij één op één over van de gekozen laadpaal in Europa. Wij brengen géén extra transactiekosten of toeslagen op de laadpaalprijzen in rekening. 
Bij ons weet je precies waar je aan toe bent!
De gemaakte kosten schrijven wij twee keer per maand via automatische incasso van je rekening af. Bij de factuur vind je een overzicht met al je EV-transacties, met locatie, tarief en kwh. De factuur ontvang je per mail en is altijd terug te vinden in Mijn Loogman. Heb je al een Loogman Tank- en Waspas? Dan komen de EV-laadpaskosten en die van de tank- en waspas gewoon bij elkaar op de factuur.

Laden bij Loogman

Het project rondom EV-laden is er een waar ons innovatieve hart sneller van gaat kloppen. Wij zijn dan ook druk met het uitzoeken en ontwikkelen van ideeën over hoe wij EV-laden (ook bij onze vestigingen) zo toegankelijk mogelijk kunnen maken. Snelladen op de parkeerplaatsen van onze vestigingen zal de eerste stap zijn. Hiermee beginnen we al spoedig met het testen op ons tankstation in Aalsmeer.

De volgende stap? Laden in de wasstraat, Binnenreinigen ... De volgende ontwikkeling zijn we nog tot in de puntjes aan het uitzoeken, maar we kijken in ieder geval vooruit!

JE NEEMT ALLEEN RISICO ALS JE NIETS DOET,
LOOGMAN NEEMT GEEN RISICO.