Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Tankpas

Vraag hier je Loogman tankpas aan. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een Loogman tankpas?

Korting
Met de Loogman Tankpas ontvang je tot wel €0,25* korting op de brandstof (*incl. zegels voor gratis autowassen). 

Brandstof Reguliere korting Extra tankpaskorting
Euro 95 (E10) 14 cent + 6 cent + 7 cent* = 27 cent
Diesel (B7) 11 cent + 5 cent + 7 cent* = 23 cent

Ook op Euro 98 (E10) en op LPG ontvang je extra korting.

Voordelig autowassen

Daarnaast spaar je met de Loogman Tankpas zegels (*7 cent zegelwaarde per liter) voor gratis autowassen t.w.v. €21,50. Voor slechts €16,- bijbetaling bij inlevering van een vol spaarboekje ontvang je ook Binnenreinigen!

Koffie met korting
Op vertoon van je Loogman tankpas bij Co to Go in Aalsmeer betaal je voor iedere kop koffie of thee v.a. slechts € 1,50! Ze worden met liefde en aandacht voor je gezet.

Service
Hulp nodig met tanken, bandenspanning, ruitenwisservloeistof of motorolie? Onze servicemedewerker staat van 09:00 tot 18:00 uur voor je klaar.

Aanhanger
Huur onze aanhanger helemaal gratis! Als tankpashouder kun je vier keer per kalenderjaar één dag gratis gebruik maken van onze aanhanger.

Betalen in de wasstraat
De tankpas kan ook gebruikt worden om in de Loogman wasstraten te betalen. Het bedrag wordt dan opgenomen in de factuur. 

Factuur
De tankpas werkt als een soort creditcard. Twee keer per maand wordt het bedrag geïncasseerd. Lukt het incasseren niet? Dan moeten wij helaas €2,50 in rekening brengen.
  • Delen via

Tankpas aanvraagformulier

Wil je een tankpas voor particulier of zakelijk aanvragen?
Voorbeeld: NL123456789B01
Een BTW nummer bestaat uit de volgende onderdelen:
• Landcode
• 9 cijfers
• B
• 2 cijfers
Geboortedatum*
Geslacht*

Auto gegevens

Vul het veld "Kenteken" in en klik vervolgens op de groene 'plus'-knop om het kenteken te bevestigen. Het is mogelijk om maximaal 5 kentekens toe te voegen.
Comfort Pay
Facturering We factureren 2 keer per maand de afgenomen brandstof en/of autowassing. De eerste periode betreft alle transacties van 1e t/m 15e en de tweede periode de 16e t/m de laatste dag van de maand. Het te incasseren bedrag wordt 1 of 2 werkdagen na de facturatie geïncasseerd. Vast onderdeel van het aanvraagproces is de kredietwaardigheidscheck die wij laten uitvoeren bij EDR Credit Services of DAS Bedrijfsinformatie. Je hoeft hier verder niets voor te doen, wij hebben voldoende aan de informatie die je op dit formulier geeft.
** Comfort Pay Comfort Pay is betalen met jouw kenteken. Zo hoef je voortaan alleen nog maar de Comfort Lane op te rijden, waar jouw kenteken wordt gescand en gecheckt in ons systeem. Facturatie van de tankbeurt gaat op dezelfde wijze als bij de Loogman tankpas. Daarbij is tanken op de Comfort Lane met Comfort Pay net zo goedkoop als aan de pomp.
*** Aantal tankpassen Heb je meer dan 5 tankpassen nodig? Neem dan contact met ons op via 020-6456461, zodat wij jou persoonlijk en snel kunnen helpen.