Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Heerhugowaard

Open

Loogman Carwash Heerhugowaard, waar je auto schittert als het water in het Park van Luna! Het wassen van je auto doe je namelijk bij Loogman Heerhugowaard. Dé carwash in Heerhugowaard waar je ervoor zorgt dat je auto weer zo goed als nieuw de weg op gaat. Met meerdere wasprogramma’s bepaal je zelf hoe wij jouw auto wassen. Van schoon tot showroom quality. Per wasbeurt spaar je ook nog eens punten voor de Loogman Was app. Ga weer rijklaar de weg op na een bezoek aan Loogman Carwash in Heerhugowaard. Kijk voor alle mogelijkheden verder op deze pagina! Loogman Carwash Heerhugowaard Pascalstraat 12 1704 RD Heerhugowaard 020 645 64 61

Wasprogramma's

Niets is zo fijn als met een schone auto de weg op. Bij Loogman Carwash in Heerhugowaard maken we jouw auto weer brandschoon. Bepaal zelf voor welk wasprogramma je kiest, van goed schoon tot showroom quality. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Geef je volledige auto de aandacht die het verdient.

Wassen Drogen Gratis stofzuigen Velgenreiniging Bodemreiniging Glanswax Beschermende wax Polish poetsen Binnenreiniging
1. Showroom Quality 2. Glanzend & beschermd 3. Glanzend 4. Schoon
21, 50 18, 50 15, 50 12, 50

Autowassen met korting

Wist je dat je de Loogman Was app ook gewoon kunt gebruiken bij onze wasstraat in  Heerhugowaard? Hier spaar je voor hoge kortingen en ontvang waanzinnige persoonlijke acties! Hoe vaker je komt wassen, hoe meer punten je verzamelt. Hoe meer punten je verzamelt, hoe hoger je niveau in onze was app wordt en des te meer voordelen je krijgt wanneer je je auto komt wassen bij onze carwash in Heerhugowaard. Word jij brons, zilver of ga je voor goud?

Ga je voor goud? Dan was je altijd je auto voor maar €14,- i.p.v. €21,50 met ons beste wasprogramma! Download de app snel en spaar mee!

Stofzuigplein

Overdekt stofzuigen

Na je wasbeurt kun je gratis in onze overdekte stofzuighal gebruikmaken van de stofzuigers.

Dashboardguns

Blaas al het stof van je dashboard en uit de roosters en andere moeilijk bereikbare plekken in je auto.

Gratis bandenpomp

Goed opgepompte banden zorgt voor meer grip op de weg en minder benzineverbruik.

Mattenreinigers

Reinig je matten snel en eenvoudig met onze mattenreinigers.

Parfum en schoonmaakdoekjes

Voor een extra frisse auto kun je autoparfum en schoonmaakdoekjes aanschaffen bij de doekjesautomaten.

Snacks en fris

Schaf een versnapering voor onderweg aan bij onze snacks en fris automaat.

Wasboxen

Liever zelf aan de slag? Op het terrein van Loogman Heerhugowaard vind je 7 uitgebreid uitgeruste self-service wasboxen. Hier kun je jouw auto, caravan, camper, motor, fiets of ander voertuig met een maximale hoogte van 4 meter handmatig wassen.

Hiervoor zijn er in elke wasbox een schuim/hogedrukspuitlans en wasborstel aanwezig. Elke wasbox is uitgevoerd met een duidelijk en gemakkelijk bedieningspaneel met toetsen en wastips. De wasboxen zijn 24/7 geopend.

Maak om je auto helemaal op-en-top in orde te maken gebruik van de doekjesautomaten en gratis bandenpomp. Zo vervolg jij blinkend en veilig je weg!

Wiper

Wiper helpt je zicht te verbeteren tijdens een echte Hollandse regenbui. Door deze slimme oplossing worden regendruppels gemakkelijk van de ruiten geblazen door de wind. Zo kun jij je blijven concentreren op de weg voor je. Wiper helpt niet alleen jou beter te zien tijdens een stortbui, maar zorgt er ook nog eens voor dat je ruitenwissers minder overuren hoeven te draaien. Dat is mooi meegenomen! Probeer Wiper nu uit bij Wasprogramma 1 en 2 voor slechts €3,00.

Openingstijden

Loogman Carwash Heerhugowaard

Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 18:00 uur
Zondag 09:00 - 18:00 uur

Onze locatie in Heerhugowaard

Pascalstraat 12 | 1704 RD Heerhugowaard
Avatar

VRAGEN?
020 645 64 61