Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Rotterdam

Open

Loogman Carwash Rotterdam, waar we niet lullen maar poetsen altijd letterlijk nemen! Het wassen van je auto doe je namelijk in onze havenstad alleen bij Loogman Rotterdam. Dé carwash in Rotterdam waar je ervoor zorgt dat je auto weer zo goed als nieuw de weg op gaat. Met meerdere wasprogramma’s bepaal je zelf hoe wij jouw auto wassen. Van schoon tot showroom quality. Per wasbeurt spaar je ook nog eens punten voor de Loogman Was app. Ga weer rijklaar de weg op na een bezoek aan Loogman Carwash in Rotterdam. Zie je jezelf al scheuren met zo’n schone auto over de Erasmusbrug? Wij wel! Loogman Carwash Rotterdam Stadionweg 21 3077 AN Rotterdam 020 645 64 61

Wasprogramma's Rotterdam

Niets is zo fijn als met een schone auto de weg op. Bij Loogman Carwash in Rotterdam maken we jouw auto weer brandschoon. Bepaal zelf voor welk programma je gaat, van goed schoon tot showroom quality. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Is de binnenkant van je auto toe aan een schoonmaakbeurt? Kies voor de binnenreiniging en geef je volledige auto de aandacht die het verdient.

Wassen Drogen Gratis stofzuigen Velgenreiniging Bodemreiniging Glanswax Beschermende wax Polish poetsen Binnenreiniging
1. Showroom Quality 2. Glanzend & beschermd 3. Glanzend 4. Schoon Buiten & Binnen
21, 50 18, 50 15, 50 12, 50 37, 50

Autowassen met korting

Wist je dat we in onze carwash in Rotterdam ook gewoon de Loogman Was app gebruiken? Hier spaar je voor hoge kortingen en ontvang waanzinnige persoonlijke acties! Hoe vaker je komt wassen, hoe meer punten je verzamelt. Hoe meer punten je verzamelt, hoe hoger je niveau in onze was app wordt en des te meer voordelen je krijgt wanneer je je auto komt wassen bij ons in Rotterdam. Word jij brons, zilver of ga je voor goud?


Ga je voor goud? Dan was je altijd je auto voor maar €14,- i.p.v. €21,50 met ons beste wasprogramma! Download de app snel en spaar mee!

Binnenreinigen

Een schone auto aan de buitenkant is fijn, maar jij als bestuurder ziet vaker de binnenkant van je auto. Een goede reden om ervoor te zorgen dat ook de binnenkant lekker schoon is. Ga voor ons programma Binnen en Buiten en wij zorgen ervoor dat zowel de buitenkant als de binnenkant van je auto weer spik en span is!

Nadat je je auto op de Binnenreinigingsband hebt gezet, gaat ons team aan de slag. De binnenzijde van de auto wordt schoongemaakt: ramen, dorpels, matten en dashboard worden gereinigd en de vloer gestofzuigd voor een schoon en fris interieur. Binnenreinigen duurt zo’n 8 minuten.

Stofzuigplein

Overdekt stofzuigen

Na je wasbeurt kun je gratis in onze overdekte stofzuighal gebruikmaken van de stofzuigers.

Gratis bandenpomp

Goed opgepompte banden zorgt voor meer grip op de weg en minder benzineverbruik.

Mattenreinigers

Reinig je matten snel en eenvoudig met onze mattenreinigers.

Parfum en schoonmaakdoekjes

Voor een extra frisse auto kun je autoparfum en schoonmaakdoekjes aanschaffen bij de doekjesautomaten.

Dashboardguns

Blaas al het stof van je dashboard en uit de roosters en andere moeilijk bereikbare plekken in je auto.

Wasboxen

De Loogman Carwash locatie in Rotterdam beschikt over 9 Self-Service Wasboxen. Hier kun je jouw auto, caravan, motor, fiets of ander voertuig handmatig wassen. Hiervoor zijn er in elke wasbox een schuim/hogedrukspuitlans en wasborstel aanwezig. Elke Self-Service Wasbox is uitgevoerd met een duidelijk en gemakkelijk bedieningspaneel met toetsen. Je betaalt bij de betaalautomaat nadat je jouw auto hebt gewassen en wil uitrijden.

De prijzen voor de wasboxen (15 min.) zijn als volgt:
Maandag t/m donderdag  €5,-
Vrijdag t/m zondag €7,-
(Iedere) 3 min. extra €1,-

Wiper

Wiper helpt je zicht te verbeteren tijdens een echte Hollandse regenbui. Door deze slimme oplossing worden regendruppels gemakkelijk van de ruiten geblazen door de wind. Zo kun jij je blijven concentreren op de weg voor je. Wiper helpt niet alleen jou beter te zien tijdens een stortbui, maar zorgt er ook nog eens voor dat je ruitenwissers minder overuren hoeven te draaien. Dat is mooi meegenomen! Probeer Wiper nu uit bij Wasprogramma 1 en 2 voor slechts €3,00.

Openingstijden

Loogman Carwash Rotterdam

Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 18:00 uur
Zondag 09:00 - 18:00 uur

Binnenreiniging

Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 18:00 uur
Zondag 09:00 - 18:00 uur

Onze locatie in Rotterdam

Stadionweg 21 | 3077 AN Rotterdam
Avatar

VRAGEN?
020 645 64 61