Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Loogman steunt voetbaltalent op de Talentendag van FC Almere City

04 maart 2020
card image
Loogman Carwash
Loogman Carwash draagt de sport een warm hart toe en sinds 2017 is Loogman Carwash daarom de officiële partner van de Almere City FC Football Academy. Met het credo ‘Pak je kans’ hoopt Loogman Carwash jonge talenten de inspiratie te geven om door te breken in het betaald voetbal. Afgelopen zondag was er weer een goed bezochte Open Talentendag bij FC Almere City waarbij talentvolle jonge voetballers in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar zich konden laten zien.

De ruim 250 kinderen, die zich van tevoren dienden op te geven, waren op basis van hun geboortejaar in 2 groepen ingedeeld. Ze kregen trainingen op het gebied van techniek en er werden kleine spelvormen gespeeld. Ondanks de behoorlijke wind die er soms stond lieten de sportievelingen zich van hun beste kant zien. Ouders en kids waren vol lof over deze talentendag. De organisatie kreeg veelvuldig te horen dat het goed georganiseerd en uitdagend was voor de voetbaltalentjes. Na afloop liet de zon zich zien en was het tijd voor een groepsfoto met spelers en de mascotte van de club.

“Als je niet kan voetballen heb je niets aan goede voetbalschoenen, als je wel goed kan voetballen zijn goede voetbalschoenen onontbeerlijk”, aldus Johan Cruijff. Daarom kregen alle deelnemers een mooie voetbaltas mee naar huis voor het opbergen van de voetbalschoenen, gevuld met een Loogman handdoekje om de schoenen na iedere wedstrijd schoon en droog te maken. Om te ervaren hoe het voelt om zo te schitteren op het voetbalveld, werden de ouders van de voetbaltalenten ook verrast met een wasbon voor de auto. Zo kunnen zij ook schitteren met een schone en glanzende auto!

  • Delen via

Plaats een reactie