Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Internationale Vrouwendag bij Loogman Carwash Almere

09 maart 2021
card image
Loogman Carwash
Bij Loogman Carwash Almere was het op 8 maart groot feest. De wasstraat werd omgetoverd tot een Powervrouwen Carwash met een speciaal avondprogramma voor vooraanstaande vrouwen uit de Flevopolder.

Alle vrouwen mochten deze dag gratis door de wasstraat. En dat niet alleen, op afspraak kon je ook terecht voor het verzorgen van je wenkbrouwen en het lakken van je nagels. 

's Avonds organiseerden wij een besloten programma voor de meest vooraanstaande zakenvrouwen uit de Flevopolder. Met twee sessies waarbij steeds 25 auto's welkom waren, kwamen deze vrouwen samen met partner of vriendin door de wasstraat voor een stralende auto en kregen ze wat te drinken en eten. Daarna eerden we deze topvrouwen met een mini-concert van Emma Heesters. Gewoon in de auto op een geheel coronaproof-manier! 

Onze vrouwelijke collega's bedienden deze dag de wasstraat in Almere. Uiteraard zetten wij de powervrouwen van Loogman Carwash ook graag in het zonnetje. Zo ook Nandy van Schappingen, Assistent teamleider bij Loogman Carwash. Zij presenteerde deze avond samen met haar zusje. "Ik vind het superspannend, maar tegelijkertijd ontzettend gaaf. Gaaf, omdat we als Powervrouwen onze stem laten horen, omdat we het leuk vinden, niet omdat het moet! Dan ontstaan de leukste momenten in je leven met de leukste mensen uit je leven.” En waarom Nandy even extra in het zonnetje gezet werd? "Nou, omdat ik als vrouw mijn kansen heb weten te pakken, dagelijks mee doe aan mijn eigen ontwikkeling, een waanzinnig leuke baan heb en vol in het leven sta." Wij zijn trots op Nandy en op alle powervrouwen die deze dag weer tot een feest hebben gemaakt!Tot en met 27 maart organiseren wij iedere dag van 17:00 tot 20:00 uur Loogman By Night. Kom langs bij Loogman Carwash Almere voor deze unieke ervaring. Geniet na 17:00 uur van onze lichtshow en de Loogman By Night Spotify playlist en maak er je eigen Coronaproof feestje van in de auto!
  • Delen via

Plaats een reactie