Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Amsterdam

Open

Loogman Carwash Amsterdam, waar we je auto trakteren op een grachtengordel-waardige glans bij onze sprankelende wasstraat. Tanken en wassen doe je namelijk bij Loogman Amsterdam. De alles-in-een-locatie in Amsterdam. Hier kun je je auto bijtanken, een goede schoonmaakbeurt geven en de binnenkant volledig laten reinigen. Met meerdere wasprogramma’s bepaal je zelf hoe wij jouw auto wassen. Per wasbeurt spaar je ook nog eens punten voor de Loogman Was app. Stuur je auto schoon de weg op na een bezoek aan Loogman tanken & wassen in Amsterdam. Kijk voor alle mogelijkheden verder op deze pagina! Loogman tanken & wassen Amsterdam Van Marwijk Kooystraat 5 1114 AG Amsterdam-Duivendrecht 020 645 64 61

Wasprogramma's

Niets is zo fijn als met een schone auto de weg op. Bij Loogman Carwash in Amsterdam maken we jouw auto weer brandschoon. Bepaal zelf voor welk programma je gaat, van goed schoon tot showroom quality. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Is de binnenkant van je auto toe aan een schoonmaakbeurt? Kies voor de binnenreiniging en geef je volledige auto de aandacht die het verdient.

Wassen Drogen Gratis stofzuigen Velgenreiniging Bodemreiniging Glanswax Beschermende wax Polish poetsen Binnenreiniging
1. Showroom Quality 2. Glanzend & beschermd 3. Glanzend 4. Schoon Buiten & Binnen
21, 50 18, 50 15, 50 12, 50 37, 50

Autowassen met korting

Wist je dat we in onze carwash in Amsterdam ook gewoon de Loogman Was app gebruiken? Hier spaar je voor hoge kortingen en ontvang waanzinnige persoonlijke acties! Hoe vaker je komt wassen, hoe meer punten je verzamelt. Hoe meer punten je verzamelt, hoe hoger je niveau in onze was app wordt en des te meer voordelen je krijgt wanneer je je auto komt wassen bij ons in Amsterdam. Word jij brons, zilver of ga je voor goud?

Ga je voor goud? Dan was je altijd je auto voor maar €14,- i.p.v. €21,50 met ons beste wasprogramma! Download de app snel en spaar mee!

Binnenreinigen

Een schone auto aan de buitenkant is fijn, maar jij als bestuurder ziet vaker de binnenkant van je auto. Een goede reden om ervoor te zorgen dat ook de binnenkant lekker schoon is. Ga voor ons programma Binnen en Buiten en wij zorgen ervoor dat zowel de buitenkant als de binnenkant van je auto weer spik en span is!

Nadat je je auto op de Binnenreinigingsband hebt gezet, gaat ons team aan de slag. De binnenzijde van de auto wordt schoongemaakt: ramen, dorpels, matten en dashboard worden gereinigd en de vloer gestofzuigd voor een schoon en fris interieur. Binnenreinigen duurt zo’n 8 minuten.

Stofzuigplein

Overdekt stofzuigen

Na je wasbeurt kun je gratis in onze overdekte stofzuighal gebruikmaken van de stofzuigers.

Parfum en schoonmaakdoekjes

Voor een extra frisse auto kun je autoparfum en schoonmaakdoekjes aanschaffen bij de doekjesautomaten.

Dashboardguns

Blaas al het stof van je dashboard en uit de roosters en andere moeilijk bereikbare plekken in je auto.

Wasboxen

De Loogman Carwash locatie in Amsterdam beschikt over 9 Self-Service Wasboxen. Hier kun je jouw auto, camper, motor, fiets of ander voertuig handmatig wassen. Hiervoor zijn er in elke wasbox een schuim/hogedrukspuitlans en wasborstel aanwezig. Elke Self-Service Wasbox is uitgevoerd met een duidelijk en gemakkelijk bedieningspaneel met toetsen. Je betaalt bij de betaalautomaat nadat je jouw auto hebt gewassen en wil uitrijden.

Wiper

Wiper helpt je zicht te verbeteren tijdens een echte Hollandse regenbui. Door deze slimme oplossing worden regendruppels gemakkelijk van de ruiten geblazen door de wind. Zo kun jij je blijven concentreren op de weg voor je. Wiper helpt niet alleen jou beter te zien tijdens een stortbui, maar zorgt er ook nog eens voor dat je ruitenwissers minder overuren hoeven te draaien. Dat is mooi meegenomen! Probeer Wiper nu uit bij Wasprogramma 1 en 2 voor slechts €3,00.

Openingstijden

Was- en Tankstraat

Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 18:00 uur
Zondag 09:00 - 18:00 uur

Onze locatie in Amsterdam

Van Marwijk Kooystraat 10 | 1114 AG Amsterdam-Duivendrecht
Avatar

VRAGEN?
020 645 64 61