Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Aalsmeer

Gesloten

Loogman Carwash Aalsmeer, waar we je auto laten stralen alsof hij net uit een verse bloemencorso komt rijden. Tanken en wassen doe je namelijk bij Loogman Aalsmeer. De alles-in-een-locatie in Aalsmeer. Hier kun je je auto bijtanken, een goede schoonmaakbeurt geven en de binnenkant volledig laten reinigen. Met meerdere wasprogramma’s bepaal je zelf hoe wij jouw auto wassen. Van schoon tot showroom quality. Per wasbeurt spaar je ook nog eens punten voor de Loogman Was app. Ga weer rijklaar de weg op na een bezoek aan Loogman tanken & wassen in Aalsmeer. Kijk voor alle mogelijkheden verder op deze pagina! Loogman tanken & wassen Aalsmeer Aalsmeerderweg 497 1432 ED Aalsmeer 020 645 64 61

Opslagruimte in Aalsmeer

Ben je op zoek naar opslagruimtes in Aalsmeer? Dan ben je op de juiste plek beland! Het zusterbedrijf van Loogman Carwash, Huureenbox, biedt praktische opslagboxen aan in Aalsmeer, variërend van ongeveer 3m³ tot 40m³. Of je nu slechts een paar dozen moet onderbrengen tijdens een verhuizing, of je bent aan het verbouwen en hebt tijdelijk ruimte nodig voor al je bezittingen: wij staan klaar om je te ondersteunen.

De verschillende boxen

Bij Huureenbox Aalsmeer kun je al je spullen makkelijk opslaan, of je nu veel of weinig spullen hebt. We verhuren opslagboxen van 3m³ tot 40m³. Hieronder hebben we de boxen voor je op een rijtje gezet:

Box XS (1-2,4m³) - De XS boxen zijn de kleinste boxen die wij aanbieden en zijn uitermate geschikt voor de opslag van klein huisraad;
Box S (3-4,5m³) - Deze boxen zijn uitermate geschikt voor het opslaan van klein meubilair en huisraad;
Box M (6-12m³) - Onze M-boxen bieden de ruimte voor de inboedel van een (klein) appartement. Hieronder valt klein meubilair, witgoed en huisraad;
Box L (15-24m³) - De L-boxen zijn uitermate geschikt voor de inboedel van een eengezinswoning; verschillende meubels, witgoed en verhuisdozen;
Box XL (27-40m³) - Deze box is geschikt voor minimaal twee eengezinswoningen en verder alles wat je nog meer wil opslaan.

Een particuliere of zakelijke box?

Bij Huureenbox in Aalsmeer kun je zowel particulier als zakelijk een box huren. Al onze opslagboxen worden 24 uur per dag en 7 dagen per week beveiligd. Ook kun je op elke dag van de week je box betreden. Geniet daarnaast van vaste lage prijzen waar je niet wordt verrast door verborgen kosten.

We zijn open en transparant zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Huur je bij ons een opslagbox zakelijk, dan kunnen wij ook pakketten voor je in ontvangst nemen. Dat is de service die je kunt verwachten bij Huureenbox.

De kosten van een opslagruimte in Aalsmeer

De kosten van een opslagruimte huren zijn afhankelijk van de grootte van de box. Hieronder vind je de startprijzen van verschillende maten opslagruimtes.

Box XS (1-2,4m³) - Vanaf €8,- per maand
Box S (3-4,5m³) - Vanaf €44,- per maand
Box M (6-12m³) - Vanaf €71,- per maand
Box L (15-24m³) - Vanaf €115,- per maand
Box XL (27-40m³) - Vanaf €184,50 per maand

Hoeveel opslagruimte je precies nodig hebt en hoe je precies een opslagruimte huurt bij Huureenbox Aalsmeer, kun je vinden op de pagina van Huureenbox Aalsmeer.
Avatar

VRAGEN?
020 645 64 61