Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Spaar bij Albert Heijn voor korting op autowassen

21 oktober 2019
card image
Loogman Carwash
Was je ‘winkelwagentje’ met korting. Bij Albert Heijn kun jij van 21 oktober tot en met 10 november sparen voor €7,50 korting op ons beste wasprogramma!

Een schone auto voor de deur is niet alleen fijn instappen. Je beschermt namelijk ook je autolak wanneer je voor een goed wasprogramma kiest. Bij ons beste wasprogramma krijgt je auto een complete Glans- en Beschermwax behandeling en zorgt Polish Poetsen voor een onmiskenbaar glanzend eindresultaat. Wanneer je je lak goed beschermt en regelmatig schoonhoudt, is deze beter bestand tegen de weersomstandigheden deze herfst.

Om ervoor te zorgen dat jij weer in een schone én beschermde auto op weg kan, kun je tussen 21 oktober en 10 november sparen voor korting op ons beste wasprogramma bij Albert Heijn!

Hoe werkt de actie?
Van 21 oktober tot en met 10 november (en bij een aantal vestigingen tot en met 17 november) kun je bij deelnemende Albert Heijn vestigingen sparen voor korting op het wassen van je auto. Bij elke €10 aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Lever je volle spaarkaart t/m 8 december 2019 in bij één van onze wasstraten en ontvang direct €7,50 korting op ons beste wasprogramma, nr. 1. Voor slechts €10 is jouw auto weer schoon en goed beschermd tegen het gure herfstweer!

Meer informatie?  
Lees hier alles over deze actie en bekijk de deelnemende Albert Heijn vestigingen.
  • Delen via

Mevrouw B. Drescher 25-10-2019 om 12:38 uur Leuke actie via A Heijn!

Plaats een reactie