Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Online bestellen en betalen bij Broodje & Co

25 oktober 2019
card image
Loogman tanken & wassen
Bij Broodje & Co, een geliefd onderdeel van Loogman Tanken & Wassen in Aalsmeer, kun je nu online broodjes bestellen en betalen via iDeal. De broodjes worden vervolgens vers belegd en klaargezet om opgehaald te worden. Dat is nog eens heerlijk lunchen zonder poespas!

Co Loogman (1930 – 2002), de vader van Ger Loogman, is grondlegger van Loogman Tanken & Wassen en inspirator voor Broodje & Co. Een gedreven, hardwerkende ondernemer, niet bang om de grenzen op te zoeken. Zijn karakter en liefde voor broodjes vormen de basis voor de broodjeszaak, die nu al bijna 2 jaar te vinden is in de tankwinkel in Aalsmeer. In die tijd hebben wij al vele duizenden broodjes zonder poespas mogen beleggen. We hebben in die tijd ook naar jou, als klant, geluisterd. Daarom introduceren wij vandaag de mogelijkheid om ook online je broodjes te bestellen en gemakkelijk via iDeal te betalen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling vers belegde broodjes voor je klaar staat op de door jou gewenste ophaaltijd. Hoe werkt het?
Je hebt de keuze uit verschillende soorten beleg en diverse broodjes. Kies hoeveel en welke broodjes je wilt bestellen in het bestelformulier. Vul je gegevens in en kies een ophaaldatum en -tijd. Alle broodjes worden standaard belegd met boter. Wil je dit niet? Geef dan in het veld ‘opmerkingen’ aan welke broodjes je zonder boter belegd wilt hebben. Je kunt direct betalen via iDeal. Wij gaan aan de slag en bereiden je vers belegde broodjes. Ze staan voor je klaar op de gekozen ophaaltijd in de winkel!

Een keer uitproberen? Bekijk de broodjes die je online kunt bestellen bij Broodje & Co.
  • Delen via

Plaats een reactie