Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Studieschuldenvrij Studeren met de Loogman Groep

24 juni 2021
card image
De Loogman Groep
Als student kun je bij de Loogman Groep werken naast je studie. Maar dat niet alleen, Loogman zorgt ervoor dat jij studieschuldenvrij kan studeren! Wij betalen tijdens je studie al je studiekosten en daarnaast verdien je natuurlijk gewoon een goed salaris voor je baan. Na je studie heb jij een diploma in handen en ga jij een studieschuldenvrij leven tegenmoet! Bekijk de eerste video over de Loogman Studiebeurs, waarin we je meer vertellen over hoe dit werkt.

Enthousiast geworden? Meld je hier direct aan voor Studieschuldenvrij Studeren. 


Waarom zijn wij begonnen met de Loogman Studiebeurs?
Wij vinden het zonde dat zoveel jonge mensen na hun studie een enorme studieschuld van wel 30.000 tot 40.000 euro overhouden. Dat is geen fijne start van je leven en carrière. Wij willen studenten helpen om na hun studie de arbeidsmarkt op te gaan zonder studieschulden. Binnen ons familiebedrijf werken veel jonge mensen die we helpen met een goede start. Daar kan jij ook bij horen!

Hoe werkt studieschuldenvrij studeren bij de Loogman Groep?
Je gaat aan het werk bij de Loogman Groep tijdens je studie voor zo’n 12 uur per week. Zo verdien je een goed salaris om je studentenleven te ondersteunen. Wij betalen daarnaast je collegegeld, je studiematerialen en excursies. De Loogman Groep bestaat uit verschillende bedrijven, zodat we altijd wel een plek voor je kunnen vinden. Bijvoorbeeld in één van onze wasstraten of in de horeca bij onze Brasserie 10. Er zit geen addertje onder het gras, we willen jou graag een goede start geven in het leven na je studie.

Meld je aan voor de Loogman Studiebeurs
Meld je nu aan voor de Loogman Studiebeurs via onze website. Je vult een sollicitatieformulier in onder deze vacature. Wanneer wij je gegevens hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Je kan vragen aan ons stellen en we kijken samen naar een plek binnen de organisatie waar jij aan de slag kan. We nemen een beperkt aantal studenten aan voor dit traject. Meld je dus snel aan! 

Bekijk nu ook de tweede video over studieschuldenvrij studeren. Hierin komen een aantal studenten aan het woord die naast hun studie bij de Loogman Groep werken.
  • Delen via

Marscha Roubos 02-07-2021 om 14:52 uur Beste meneer/mevrouw, Mijn naam is Marscha Roubos en ik ben 23 jaar jong. Ik zou graag bij jullie willen komen werken, omdat ik op dit moment opzoek ben naar een baan naast mijn studie HRM. Ik woon in Hoofddorp en ben een harde werker met ervaring in de horeca, supermarktbranche en met schoonmaken. Ik sta open om nieuwe dingen te leren en ben flexibel wat betreft werktijden. Ik zou graag mijn cv en motivatie verder willen toelichten in een gesprek. Met vriendelijke groeten, Marscha Roubos
De Loogman Groep 05-07-2021 om 07:40 uur
Hallo Marscha, wat leuk dat je interesse hebt! Je kan in aanmerking komen voor Studieschuldenvrij Studeren door via deze link je CV en motivatie naar ons te sturen: https://www.loogman.nl/werken-bij/studenten-gezocht-voor-de-loogman-studiebeurs-2722727 (kopieer de link en plak deze in je browser). Onze Recruiter Ieteke neemt dan contact met je op!
Joy Holwijn 09-07-2021 om 18:17 uur De link werkt niet meer klopt dat?
De Loogman Groep 10-07-2021 om 10:58 uur
Hi Joy, Bedankt voor je oplettendheid. De link is inderdaad veranderd: https://www.loogman.nl/werken-bij/studenten-gezocht-voor-de-loogman-studiebeurs-2742625.
Pakley 14-07-2021 om 09:22 uur Supermooi initiatief!
Pim Sonnenberg 21-11-2021 om 12:31 uur Eindelijk een bedrijf dat meedenkt met de studenten! Goed initiatief!

Plaats een reactie