Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

De Wasbubbel

Spaar nu ook samen met vrienden, familie of collega’s voor de mooiste kortingen op wasbeurten. Samen sta je namelijk sterker dan alleen en dat vinden wij ook. Daarom introduceren wij met volle trots de nieuwste functionaliteit in onze Loogman Was app: De Wasbubbel.

Een Wasbubbel biedt de mogelijkheid om met meerdere personen/kentekens te sparen voor Wasbubbel-jaarstatuspunten en een Wasbubbelstatus. Daarnaast kun je op deze manier profiteren van andermans status. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je op deze pagina!

Wat is een Wasbubbel?

Een Wasbubbel biedt de mogelijkheid om met meerdere kentekens (minimaal 3) te sparen. Hierbij maakt het niet uit of deze kentekens wel of niet onder één account vallen. Zo kun je ook samen met bijvoorbeeld: je vrienden, familie of collega's sparen.

Een Wasbubbel heeft een eigen status en eigen jaarstatuspunten (dit heeft geen invloed op jouw eigen punten en status). Hierbij geldt dat je altijd de korting ontvangt van de hoogste status, of dit nu je eigen status of de Wasbubbelstatus is.

Waarom een Wasbubbel?

Het aanmaken en lid zijn van een Wasbubbel brengt verschillende voordelen met zich mee. We hebben de belangrijkste voordelen even voor je op een rijtje gezet:

1. Samen spaar je sneller dan alleen!
In een Wasbubbel krijg je 10% meer Wasbubbel-jaarstatuspunten. Zo krijg je voor een betaald Wasprogramma 1 geen 50, maar 55 punten. Een Wasbubbel krijgt dan ook relatief sneller een hogere status. Daarnaast ontvang je als beheerder of lid van een Wasbubbel 10% meer privé-spaarpunten. Zo spaar je nog sneller voor een gratis wasbeurt!

2. Altijd de beste prijs!
Wanneer je lid of beheerder bent van een Wasbubbel vind je dus twee statussen terug in onze app, namelijk: de Wasbubbel-status en jouw privé-status. Hierbij geldt altijd; Je ontvangt de korting van de hoogste status. Ben jij zelf Brons, maar is jouw Wasbubbel Goud? Dan was je dus voor de gouden prijzen. Je ontvangt dus altijd de beste prijs in jouw Loogman Was app!

3. Deel je status!
Ben jij al Goud, Zilver of Brons? Dan biedt de Wasbubbel de mogelijkheid om jouw status te delen. Wanneer jij een ‘bubbel’ aanmaakt krijgt de Wasbubbel automatisch jouw status. De personen die jij uitnodigt voor jouw Wasbubbel (zonder of met Loogman Was app) genieten dan ook van jouw statuskorting. Het is wel zaak dat ze zorgen dat deze status behouden blijft of stijgt natuurlijk!

Hoe werkt het?

Wanneer je een Wasbubbel aanmaakt, krijgt deze automatisch de status (Goud, Zilver, Brons, Blauw) die jij op dat moment hebt. Vanaf het aanmaken van de Wasbubbel heb je samen met jouw Wasbubbel-genoten een jaar (365 dagen) de tijd om de status van de Wasbubbel te behouden of te verbeteren.

De hoeveelheid jaarstatuspunten die nodig zijn voor het behouden van de Wasbubbel-status of voor het verbeteren van de Wasbubbel-status hangt af van het aantal geregistreerde kentekens in de ‘bubbel’. Bij Brons zijn dit 50 punten per kenteken, bij Zilver 125 en bij Goud 250 (zie voorbeeldtabel hiernaast).

Aanmaken of lid worden

Wasbubbel aanmaken?
Tik in de Loogman Was app onder het tabje 'status' op: 'Wasbubbel aanmaken'. Bedenk een pakkende Wasbubbel-naam en vink de kentekens aan die je wilt toevoegen. Bij de volgende stap controleer je je gegevens en klaar. Gefeliciteerd, je bent nu de trotse beheerder van je eigen Wasbubbel. Nodig nu leden uit door de uitnodigingslink of de code te delen. Deze vind je onderaan je Wasbubbeloverzicht.

Wasbubbel-lid worden?
Vraag de Wasbubbel-beheerder om de uitnodigingslink of code. Vul de code in of tik via je telefoon op de uitnodigingslink. Wanneer je geaccepteerd bent door de beheerder ben je lid van de Wasbubbel!

Download de Was app

Wassen, sparen, korting met de Loogman Was app. Je downloadt de app geheel gratis* op Android- of IOS-telefoon via de desbetreffende button. Veel spaarplezier!

   
*Datakosten vanuit je provider kunnen van toepassing zijn.