Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

De Wasbubbel

Spaar samen met vrienden, familie, collega's of wie dan ook voor waanzinnige kortingen op autowassen!

De Wasbubbel is de nieuwste toevoeging aan de Loogman Was app. Deze 'bubbel' biedt de mogelijkheid om samen  te sparen voor leuke kortingen op het autowassen. Een Wasbubbel heeft eigen jaarstatuspunten. Zo spaar je samen met jouw groep en/of meerdere eigen kentekens voor een status. Per Wasbubbellid geldt: de hoogste status telt! Lees snel verder voor meer informatie over de Wasbubbel!

Hoe werkt het?

Een Wasbubbel biedt de mogelijkheid om met meerdere kentekens (minimaal 3) te sparen. Hierbij maakt het niet uit of deze kentekens wel of niet onder één account vallen. Zo kun je ook samen met je vrienden, familie of collega's sparen.

Een Wasbubbel heeft een eigen status en eigen jaarstatuspunten (dit heeft geen invloed op jouw eigen punten en status). Hierbij geldt dat je altijd de korting ontvangt van de hoogste status, of dit nu je eigen- of de Wasbubbelstatus is. De hoeveelheid jaarstatuspunten die nodig zijn voor een status hangt af van het aantal geregistreerde kentekens in de 'bubbel'. Bij Brons zijn dit 50 punten per kenteken, bij Zilver 125 en bij Goud 250 (zie voorbeeldtabel hiernaast).

Aanmaken of lid worden

Wasbubbel aanmaken?
Tik in de Loogman Was app onder het tabje 'status' op: 'Wasbubbel aanmaken'. Bedenk een pakkende Wasbubbel-naam en vink de kentekens aan die je wilt toevoegen. Bij de volgende stap controleer je je gegevens en klaar. Gefeliciteerd, je bent nu de trotse beheerder van je eigen Wasbubbel. Nodig nu leden uit door de uitnodigingslink of de code te delen. Deze vind je onderaan je Wasbubbeloverzicht.

Wasbubbel-lid worden?
Vraag de Wasbubbel-beheerder om de uitnodigingslink of code. Vul de code in of tik via je telefoon op de uitnodigingslink. Wanneer je geaccepteerd bent door de beheerder ben je lid van de Wasbubbel!

De voordelen

1. Samen spaar je sneller dan alleen!
In een Wasbubbel krijg je 10% meer Wasbubbel-jaarstatuspunten en ontvang je 10% meer privé-spaarpunten. Zo spaar je samen dus sneller voor waanzinnige kortingen!

2. De hoogste status telt!
Is jouw Wasbubbel status hoger dan jouw persoonlijke status? Dan heb je geluk, want je ontvangt altijd de korting die hoort bij de hoogste status.

3. Dubbel sparen!
Wanneer jij lid bent van een Wasbubbel en betaald voor een wasbeurt, dan ontvang je zowel persoonlijk als in de Wasbubbel (jaarstatus)punten.

4. Spaar met wie je wil!
Of je nu samen wil sparen met vrienden, familie, collega's, buren, het kan allemaal!

Download de Was app

Wassen, sparen, korting met de Loogman Was app. Je downloadt de app geheel gratis* op Android- of IOS-telefoon via de desbetreffende button. Veel spaarplezier!

   
*Datakosten vanuit je provider kunnen van toepassing zijn.