Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Sponsoring

Loogman werkt graag samen met jouw sportvereniging om de kas met een mooi bedrag te vullen. Jouw sportvereniging mag namens Loogman Carwash éénmaal per jaar wasbonnen verkopen aan alle leden, familie, vrienden en kennissen die jouw sportvereniging een warm hart toedragen.

De bon t.w.v. € 17,50 mag door jouw sportvereniging verkocht worden voor de speciale actieprijs van € 12,50. Wij factureren per verkochte wasbon aan de sportvereniging € 6,25 excl. btw + 21% btw = € 7,56 incl. btw door. Per verkochte bon kan er dus € 12,50 - € 7,56 = € 4,94 in de clubkas. Na afloop van de actieperiode van 60 dagen factureren wij alleen de verkochte bonnen, niet verkochte bonnen kunnen retour gegeven worden.

Ondersteuning sponsoractie
Naast de speciale wasbonnen, die voorzien zijn van jouw verenigingsnaam, zullen wij je ook flyers en een A0 poster geven, zodat je deze leuke sponsoractie binnen jouw sportvereniging bekend kunt maken.

Inhoud wasprogramma
De wasbon, die voor de vaste actieprijs van € 12,50 verkocht wordt, is één jaar geldig en kan bij al onze vestigingen worden ingeleverd. Je auto wordt weer sprankelend schoon en de lak is tiptop beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf. Na afloop van de wassing mag er gratis gebruik worden gemaakt van onze krachtige stofzuigers.

Start de sponsoractie!
Enthousiast geworden? Dan kan de voorzitter van de sportvereniging een e-mail sturen en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Recente sponsoracties
Pinoké hockeyclub
Amstelveen
€ 321,10
Scouting Wiol &
Willembarendz Aalsmeer
€ 247
All Stylez Hoofddorp
€ 4.989,40
Basketbalvereniging Hoofddorp
€ 741
ATC-Buiten Almere
€ 1976
Volley Zuid Rotterdam
€ 1017,64
Badmintonvereniging Van Zijderveld
€ 148
Zwemsport Club Oceanus
€ 622,44
  • Delen via