Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Sponsoring

Loogman draagt sporters een warm hart toe en ziet als organisatie veel overeenkomsten: namelijk het beste uit jezelf, je team én de organisatie halen. Dit zorgt ervoor dat je uitblinkt in wat je doet. En dat laatste doen we graag bij Loogman Carwash door alle auto’s glansrijk te wassen. Ook genieten van een schone auto en extra geld in de clubkas? Dan is Loogman Sportsponsoring misschien wel iets voor jouw sportclub. Om deze actie te laten slagen heb je wel teamspirit, motivatie en inzet nodig. Benieuwd wat deze actie inhoudt?

Sponsoractie
Namens Loogman Carwash mag jouw sportvereniging 1 keer per jaar, tijdens een vooraf besproken actieperiode van 2 maanden, wasbonnen verkopen aan leden, familie en vrienden voor de speciale prijs van € 16,50 i.p.v. € 21,50 voor ons Wasprogramma 1.

Wasprogramma 1
Wij zorgen met Wasprogramma 1 voor een mooie glanzende auto waarvan de autolak goed beschermd is tegen weersinvloeden van buitenaf. Na afloop kan er gratis gebruik worden gemaakt van onze krachtige stofzuigers, dashboardguns en mattenreinigers zodat ook het interieur weer piekfijn in orde is. De bonnen zijn 1 jaar geldig en in te leveren bij één van onze 8 vestigingen.

Facturering
Na afloop van de actieperiode kijken we hoeveel wasbonnen jullie verkocht hebben. We factureren pas achteraf. Niet verkochte wasbonnen kunnen binnen 8 dagen na afloop worden geretourneerd. We factureren per verkochte wasbon € 11,50 incl btw aan jouw sportclub. Met het kopen van een wasbon steunt de koper jullie club dus met € 5 (incl btw) en kan ook nog eens genieten van een schone auto!
 
Sponsorovereenkomst
Indien je als sportclub mag deelnemen aan onze actie stellen wij een sponsorovereenkomst op die getekend dient te worden door de voorzitter. Als tegenprestatie verwachten wij dat ons logo op de sponsorpagina van jullie website wordt vermeld.

Klaar voor de start
Enthousiast geworden om deze actie te starten met jouw sportclub? Dan kan de voorzitter van de sportvereniging een e-mail sturen en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Recente sponsoracties
Pinoké hockeyclub
Amstelveen
€ 321,10
Scouting Wiol &
Willembarendz Aalsmeer
€ 247
All Stylez Hoofddorp
€ 4.989,40
Basketbalvereniging Hoofddorp
€ 741
ATC-Buiten Almere
€ 1976
Volley Zuid Rotterdam
€ 1017,64
Badmintonvereniging Van Zijderveld
€ 148
Zwemsport Club Oceanus
€ 622,44
  • Delen via