Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Winter Wonder Wash in Almere - Wij wassen je auto wonderschoon!

22 november 2022
card image
Loogman Carwash
Sinterklaas heeft ons land nog niet eens verlaten en stiekem komen wij al in de winterse sferen. “It’s the most wonderful time of the year.” En dat vinden wij ook! Als hecht familiebedrijf staat de feestelijke decembermaand ons nauw aan het hart. Wij trekken dan ook graag alles uit de kast om onze vestigingen in deze periode nog gezelliger te maken dan normaal. De kerstbomen worden opgetuigd en de guirlandes en lampjes opgehangen.

Onze feestelijke stemming houdt hier echter niet op. Dit jaar willen we iets speciaals doen, iets dat we nog niet eerder hebben gedaan. Laat je van 8 december tot en met 1 januari 2023* overweldigen in onze vestiging in Almere. Wij toveren onze wasstraat om tot ons eigen heuse Winter Wonder Wash, vol betoverende lichtjes en versieringen. Van enorme zuurstokken tot sneeuwpoppen, wij trekken alles uit de kast om jouw wasstraatbezoek zo onvergetelijk mogelijk te maken. Daarnaast geniet je op verschillende momenten van een gratis heerlijke winterse traktatie, zoals erwtensoep, warme wafels en vers gebakken poffertjes.

Het lijkt ons fantastisch om alvast met jou in de feestdagsfeer te komen. Dit jaar dus niet meteen naar huis rijden voor kerst, maar “Driving to Loogman for Christmas”. En als kers op de taart, of slagroom op de warme chocolademelk, vergeet vooral niet jouw Winter Wonder Wash-momentje met ons te delen via Instagram en wie weet win jij een maand lang gratis autowassen!

Op de volgende dagen kun je tussen 17.00 en 20.00 uur terecht in de stofzuigerhal voor een heerlijke gratis winterse traktatie:

- Zaterdag 10 en zondag 11 december
- Zaterdag 17 en zondag 18 december
- Vrijdag 23 december

*Op eerste kerstdag zijn wij gesloten. Op tweede kerstdag vieren wij maar al te graag kerst met jou!


  • Delen via

E. Buschgens 08-12-2022 om 15:07 uur Beste Loogmman Wash, Het is misschieten een idee om in de wintermaanden dec en jan een voorruitactie te houden: je zou dan voor een kleinbedrijf de binnenkant van de voorruit kunnen laten ontvetten en schoonmaken. Lijkt mij een unieke ervaring
Ton Scheefhals 08-12-2022 om 15:33 uur Goed idee
Sardijo 08-12-2022 om 16:03 uur Wellicht een leuk idee - nu keramische coating een hot item is- afspraak te maken met deze tak om tegen een leuke gereduceerde prijs hun producten te mogen aanschaffen. Of zelfs door deze tak na het doorlopen van programma 1 een coating behandeling te krijgen.

Plaats een reactie