Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Was app update: inloggen met een linkje

26 mei 2020
card image
Loogman Carwash
De nieuwe update voor de Was app staat klaar! In de komende twee weken zal ook jouw Was app geüpdatet worden. Er zijn een aantal functionaliteiten toegevoegd om het gebruik van de app nog beter en makkelijker te maken.

Nieuwe functionaliteiten
  • Vergeet je wachtwoord. Je kunt nu inloggen via een linkje in je mailbox. Lees hieronder verder over hoe dit precies werkt.
  • Vouchers van dezelfde soort worden gegroepeerd. Hierdoor heb je meer overzicht in welke type vouchers je nog te besteden hebt. Als je op de groep vouchers klikt, zie je hoeveel vouchers je hiervan hebt en kun je er doorheen bladeren.
  • Per voucher kunnen we nu aangeven tot wanneer de voucher geldig is. Zo mis je nooit meer een korting.
  • De weergave van de QR code in de vouchers is kleiner gemaakt. Hierdoor hoef je niet meer te scrollen om de volledige QR code in beeld te krijgen en bij de kassa te laten scannen.
  • Ververs de app door je scherm naar beneden te vegen. Uiteraard werkt de originele knop hiervoor ook nog.
  • De beveiliging van de app is verbeterd.


Inloggen met een linkje

De belangrijkste verandering is de manier van inloggen. Je wachtwoord mag je per direct vergeten! Vanaf vandaag kun je inloggen met een linkje, die we naar je sturen als je jouw e-mailadres in de Was app invult.

Hoe werkt het precies?
In de Was app vul je jouw e-mailadres in. Naar dit e-mailadres wordt een linkje gestuurd. Als je hierop klikt, word je direct in de Was app ingelogd.

Deze link is slechts 30 minuten geldig en eenmalig te gebruiken. Als je niet uitlogt, blijf je (zoals je gewend bent) ingelogd. Als je uitlogt en later opnieuw wilt inloggen, vul je weer je e-mailadres in om een nieuwe link te ontvangen. Werkt de link in de mail niet? Dan kun je de meegestuurde code in de app invullen. De link en de code werken alleen op het apparaat waarmee de link is aangevraagd.

Waarom is dit veranderd?
Het linkje brengt veel voordelen met zich mee, waaronder:
  • Je hoeft geen wachtwoord meer te onthouden.
  • Het is een stuk veiliger, zowel voor jou als voor ons.


Eerste keer inloggen

In de komende twee weken zul je de update ontvangen. De Was app zal automatisch geüpdatet worden, als je dit zo hebt ingesteld. Na de update kun je, mits je nog ingelogd was, de app openen en gebruiken zonder opnieuw in te loggen. Je ontvangt van ons, na het openen van de app, direct een mail met een link, zodat je veilig op de nieuwe manier op de Was app kunt inloggen. Deze link is eenmalig te gebruiken en twee weken geldig, dus je kunt hier een rustig moment voor uitkiezen.
  • Delen via

Jan van Schaik 26-05-2020 om 16:44 uur Hoe eerder hoe beter !
Ronald de Vink 26-05-2020 om 17:23 uur Graag update voor de app
Loogman Carwash 27-05-2020 om 08:01 uur Hallo Jan en Ronald , de update voor de Was app gebeurt automatisch (wanneer je dit zo hebt ingesteld) in de komende twee weken!
Manus 12-09-2020 om 13:34 uur die van mij doet het niet.ook geen mail in de spam
Silvia 23-07-2021 om 14:06 uur Geachte loogman, Ik krijg wel mails van jullie, maar inloggen kan ik niet meer. Misschien kunt u mij helpen. Met vriendelijke groeten van Silvia.
Loogman Carwash 23-07-2021 om 14:10 uur
Hi Silvia, uiteraard gaan we je verder helpen. We nemen per mail contact met je op!
Haurtus 14-10-2022 om 19:39 uur <a href=https://buylasixon.com/>furosemide</a> tenormin pilex crema pret While the Act allows for greater leeway in unionizing, the government will still be able to end strikes if it decides the strike would cause serious hardship to the community or is prejudicial to the national interest clauses written in language that may be vague enough to make them widely and unpredictably applicable
Beata 13-12-2023 om 09:16 uur Ik wil rekeningnummer wijzigen
Loogman Carwash 13-12-2023 om 09:37 uur
Hoi Beata, dat kan! Je kunt het beste contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@loogman.nl of bellen naar 020 645 64 61.

Plaats een reactie