Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Waarom Broodje & Co nu ‘Co to Go’ wordt - Deel 6

13 mei 2022
card image
Loogman tanken & wassen

En nu zijn we open en wat is het gaaf geworden

Aalsmeer –  Ik denk dat je wel hebt gezien dat we volop onze tankshop in Aalsmeer aan het aanpassen zijn. Het gaat snel en de verwachting is, dat we direct na Pasen weer echt met iets nieuws kunnen komen. Wat dat is en hoe we er zijn gekomen, willen we je graag vertellen. Ik besef me, dat dit niet alleen maar met een beeld of een foto lukt en dus ben ik weer eens in de pen geklommen. Net als zes jaar geleden, toen we ons tankstation volledig verbouwden. Ook nu blijven we ontwikkelen en willen we je meenemen in ons verhaal. Het verhaal van Loogman 2022!

Verbouwen terwijl je open bent. Nou dat is een uitdaging, kan ik je zeggen. Het hele team van het tankstation is er mee aan de slag gegaan. We hadden een methode gevonden om alle activiteiten gewoon door te laten gaan. Sterker nog, we openden ook nog een pop-up store van Dunkin’ Donuts eind januari. Ik heb respect voor alle collega’s hoor, want het was weer echt hard werken in een tijd waarin we met z’n allen weten, dat het niet makkelijk is om nieuwe medewerkers te vinden, maar ook nog eens te binden.  Toch zag je stap voor stap Co to Go in de shop tevoorschijn komen. We bouwden eerst een nieuw deel magazijn, maakten vervolgens werkruimte en een spoelkeuken achter de schermen en bouwden vervolgens rechts in de shop een compleet nieuwe Co to Go, waarin het super werken is voor onze medewerkers. Ik denk dat menig restaurant jaloers zou zijn op alles wat er staat. Nu komt het mooiste moment natuurlijk. Heerlijke salades staan er voor je klaar. Chris, onze Chef-kok en Restaurant Manager van Brasserie 10 heeft ze mede ontwikkeld. Dat is dan weer zo’n voordeel dat we ook een restaurant binnen ons bedrijf hebben en dus specialisten op het gebied van lekker eten.

Ik loop op dit moment door de shop en geniet van alles wat er is gebeurd. Van Broodje & Co naar Co to Go. Vooraf heb je een beeld in  je hoofd en natuurlijk loopt het altijd net even anders. Dat hoort bij alle ontwikkelingen die we meemaken, maar ik ben trots als ik hier sta en ik hoop dat ook jij komt genieten van al dat lekkers wat we te bieden hebben.

Tot snel op ons tankstation bij FEBO en nu dus ook weer bij Co to Go!

Ger Loogman
  • Delen via

Leen Passchier 18-10-2022 om 18:09 uur Enthousiasme van de middenstander die het voorjaar ziet in de herfst!

Plaats een reactie