Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Waarom Broodje & Co nu ‘Co to Go’ wordt - Deel 5

02 mei 2022
card image
Loogman tanken & wassen

Dat is een veel te grote investering!

Aalsmeer –  Ik denk dat je wel hebt gezien dat we volop onze tankshop in Aalsmeer aan het aanpassen zijn. Het gaat snel en de verwachting is, dat we direct na Pasen weer echt met iets nieuws kunnen komen. Wat dat is en hoe we er zijn gekomen, willen we je graag vertellen. Ik besef me, dat dit niet alleen maar met een beeld of een foto lukt en dus ben ik weer eens in de pen geklommen. Net als zes jaar geleden, toen we ons tankstation volledig verbouwden. Ook nu blijven we ontwikkelen en willen we je meenemen in ons verhaal. Het verhaal van Loogman 2022!

Maarten bracht het investeringsplaatje van Co to Go in ons MT overleg. Dat doen we wekelijks en daar komen onderwerpen als deze voorbij. We nemen dan beslissingen op basis van de juiste feiten, vinden we. Van het plaatje van Maarten vielen we met elkaar stijl achterover. Dat kan echt niet, gaf Jaap, onze Financieel Directeur aan. Dat zijn we natuurlijk wel gewend van Jaap, want hij is onze bewaker van de centen. Dan moeten wij natuurlijk Jaap wel echt overtuigen van het nut van de investeringen die we doen. We gingen met elkaar rekenen en kwamen tot de conclusie dat het wel kon, maar dan wel voor een onsje minder. Nou, ga daar maar mee op pad in deze bijzondere tijden, waarin prijzen alleen maar heel rap stijgen. Toch flikten Maarten, Leo, Melissa en Justin het toch weer en konden we een klap geven op het plan. Het was echter al eind 2021 en een project als deze moest wel voor 1 mei van 2022 afgerond zijn. Dan komt namelijk voor het tankstation het hoogseizoen eraan en wilden we met elkaar klaarstaan om te kunnen knallen.

Het team keek elkaar aan. Was dit wel realistisch, want levertijden zijn op dit moment echt een probleem. Iedereen ging op pad met een missie. Co to Go moest rond 15 april 2022 af zijn. In een paar weken tijd presteerde het team het, om het verlossende woord uit te kunnen spreken. Het was gelukt. Al onze partners stonden klaar om te helpen en dan merk je weer hoe belangrijk het is om samen te werken met hele betrouwbare partners. Wat ongelooflijk goed, maar hoe gaan we dat dan weer in een geopend tankstation doen? Dicht gaan doen we niet hoor!


Ger Loogman
  • Delen via

Bart 03-05-2022 om 11:14 uur Ik woon in Griekenland maar volg jullie nog steeds vind jullie zo een gaaf bedrijf echt al die veranderingen die jullie door voeren echt super juni even in Nederland tijd voor een lekker broodje
Mondriaan 04-06-2022 om 11:58 uur Prima zoals jullie alles regelen, en het ziet er wel altijd schoon uit. Helaas vindt ik in de loop der jaren bij enkele medewerkers bij de was en binnen schoonmaak en van afstralen ik praat liever met mijn collega dan mij goed in de baan van de wasstraat te zetten, daarbij nog erg ongeduldig, en binnen valt soms erg tegen. Echt een tip, mieter die FEBO er uit, verschrikkelijke bediening, koude kroketten, automaat werkt niet maar weinig oplossing, verkeerde product, bami kroket in het vleeskroket vak enz. Verder tevreden en ik blijf wel terug komen,
Loogman tanken & wassen 07-06-2022 om 09:17 uur
Goedemorgen, Vervelend dat u het zo ervaart we zullen hier naar gaan kijken, bedankt voor de tip.

Plaats een reactie