Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Waarom Broodje & Co nu ‘Co to Go’ wordt - Deel 4

26 april 2022
card image
Loogman tanken & wassen

Co gaat met je mee

Aalsmeer –  Ik denk dat je wel hebt gezien dat we volop onze tankshop in Aalsmeer aan het aanpassen zijn. Het gaat snel en de verwachting is, dat we direct na Pasen weer echt met iets nieuws kunnen komen. Wat dat is en hoe we er zijn gekomen, willen we je graag vertellen. Ik besef me, dat dit niet alleen maar met een beeld of een foto lukt en dus ben ik weer eens in de pen geklommen. Net als zes jaar geleden, toen we ons tankstation volledig verbouwden. Ook nu blijven we ontwikkelen en willen we je meenemen in ons verhaal. Het verhaal van Loogman 2022!

Broodje & Co die kip met gebakken aardappeltjes en salades gaat verkopen. Dan dekt de naam Broodje & Co de lading toch helemaal niet meer? We keken elkaar aan en dat was gewoon waar. Daar moeten we dan iets anders voor verzinnen. Zelf heeft Broodje & Co natuurlijks wel iets speciaals. Co staat nog steeds voor mijn vader en voor ons gezin, maar zeker voor mijn moeder is dat echt wel iets bijzonders. Wat als de naam dan ineens toch heel anders wordt? Inmiddels dook onze Melissa er in. Samen met onze partners ging ze op zoek naar alternatieven en na enige tijd en na wat missers kwam er iets moois op tafel. Tijdens een presentatie toonde ze ons het voorstel van de nieuwe naam en het logo. Co to Go was het idee. Eigenlijk was het gelijk raak. Co blijft bestaan, maar gaat alleen iets anders doen. Je kan hem nu zelfs mee nemen. Heerlijk zo’n team!

Nu konden we verder aan de slag, want wat heb je dan nodig? Maarten en Leo doen alles op het gebied van bouw en verbouwactiviteiten binnen ons bedrijf en samen met Melissa van Marketing en Justin van het tankstation zelf, werden de koppen bij elkaar gestoken. Ieder pakte zijn of haar verantwoording. In 3D werden tekeningen gemaakt en stap voor stap werd het concept heel erg concreet in beeld gebracht. Maarten en Leo maakten de begroting voor de verbouwing en toen viel iedereen stijl achterover! Dit kan echt niet, zei Jaap, onze Financieel Directeur.

Tot snel,

Ger Loogman
  • Delen via

Norah 31-05-2022 om 14:32 uur 28

Plaats een reactie