Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Update verbouwing wasstraat Rotterdam

12 november 2020
card image
Loogman Carwash
Wij kijken net als jullie erg uit naar de opening van onze wasstraat in Rotterdam. Nog even geduld maar we kunnen alvast wel vertellen dat op dit moment de laatste hand wordt gelegd aan de nieuwe overdekte stofzuighal.

Er is hard gewerkt om de 1500 m2 te bestraten en die ligt er inmiddels vlak en strak bij. Als tegenhanger van al het stoere en robuuste ijzer in de fabriekshal zijn er houten balken geplaatst waar de stofzuigleidingen worden geplaatst. Deze week worden de nieuwe prullenbakken, dashboardguns,  doekjesautomaten en mattenkloppers geplaatst zodat alles er tiptop uitziet voor de 24 binnenplekken om je auto straks van binnen te reinigen en uit te zuigen.

Met de uitbreiding op onze locatie en vanwege het feit dat we straks tot 20:00 uur open blijven is er begin van het jaar geïnventariseerd hoeveel medewerkers er extra bij moesten komen en zijn daar vacatures voor geplaatst. Coronatijd vroeg om wat creativiteit maar met een heus Webinar en sollicitatiegesprekken via Teams zijn inmiddels alle 20 vacatures vervuld! Het nieuwe team bestaande uit jongens én meiden, wordt op dit moment door de teamleiders ingewerkt op verschillende locaties. Veel nieuwe gezichten dus voor jou straks als klant bij je bezoek aan onze wasstraat in Rotterdam! Ze hebben er in ieder geval heel veel zin in en kunnen niet wachten om van start te gaan. 

De komende weken is er weer genoeg te doen waar we jullie natuurlijk van op de hoogte houden op Facebook en Instagram. Naar verwachting kunnen we je medio januari uitnodigen om het resultaat te bekijken!
  • Delen via

Plaats een reactie