Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Supertrots op Team LFC!

11 juni 2019
card image
Loogman Carwash
Team LFC heeft vorige week donderdag tijdens de Alpe d'HuZes de finish bereikt! In totaal hebben zij hiermee €52.068 opgehaald. Een prachtig bedrag om het onderzoek naar de genezing van kanker te stimuleren en ze willen via deze weg iedereen enorm bedanken voor de donaties.

Het was een loodzware dag voor onze collega’s in Frankrijk. Zij begonnen al aan hun eerste klim om 06:00 uur om vervolgens vanaf 07:30 uur één voor één de finish te bereiken. Na een pauze en de ijskoude afdaling door de mist begonnen de meeste collega’s rond 09:30 uur aan hun tweede klim. Voor de lunch was iedereen weer binnen. Tijdens de lunch ontstond er een discussie; wel of niet die derde keer? Hoewel de meesten 2 beklimmingen als doel hadden opgegeven, waren er toch 4 collega’s die voor de derde, slopende klim zijn gegaan. Door de pijn in de benen, armen en rug was het afzien, maar juist dat sterkt het gevoel; opgeven is geen optie. Niet voor onze collega’s die elke dag vechten tegen de verschrikkelijke ziekte, dus zeker niet voor ons!

Het doelbedrag van €25.000 werd al snel behaald door alle donaties uit de directe omgeving van onze collega's. Daarnaast zijn er nog verschillende inzamelingsacties gehouden om nog meer geld op te halen. Zo heeft de actie in de wasstraten €10.000 opgeleverd en de veiling bij Amsteldijk Business nog eens €13.000. Alles bij elkaar opgeteld hebben we met €52.068 kunnen bijdragen en hier zijn we ontzettend trots op!

  • Delen via

Plaats een reactie