Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Stunten met Shanice tijdens de Olympische Spelen in 2020

11 april 2019
card image
Loogman Carwash
Met veel trots ondertekenden wij bij Loogman Carwash Rotterdam een sponsorcontract met Freestyle BMX-er Shanice Silva Cruz tot en met de Olympische Spelen in Tokio in 2020. Wij hebben veel raakvlakken met deze topsportster en gaan in 2020 beide een topprestatie neerzetten.

Door onze aansluiting bij Rotterdam Topsport kwamen wij in contact met Shanice Silva Cruz en dat klikte meteen! Rotterdam Topsport richt zich op het creëren van de beste omstandigheden voor talenten om te kunnen presteren. Freestyle BMX-er Shanice Silva Cruz droomt van Olympisch goud in 2020 en gaat de komende tijd hier alles voor doen. In de gesprekken met Shanice kwamen we er al snel achter dat wij veel raakvlakken hebben. 

BMX Freestyle is een Olympische discipline, maar valt nog niet onder de 'topsporten' van het NOC-NSF. Daardoor is er voor de Nederlandse topsporters in deze discipline geen vorm van vergoeding. Tijdens de puntentelling voor een plek op de Olympische Spelen moeten de sporters tussen november 2018 en november 2019 deelnemen aan zoveel mogelijk wedstrijden, en dat kost geld. Het sponsorcontract zorgt ervoor dat Shanice ook op deze wedstrijden topprestaties neer kan zetten.  


Gaan voor goud in 2020 is niet alleen een ambitie van topsporters. Net als Shanice willen wij ook een topprestatie gaan leveren met de verbouwing van onze wasstraat in Rotterdam. Begin 2020 starten wij met een grootse verbouwing. In 6 maanden wordt één van de grootste wasstraten van Rotterdam gerealiseerd met uitgebreide autowasfaciliteiten, zoals een dubbele wasstraat, een binnenreinigingsband, uitbreiding van de wasboxen en overdekt stofzuigen met gratis extra's.

Grootse ambities beginnen met een grote passie voor wat je doet en de drive om doelen te behalen. Voeg daar een beetje eigenwijsheid en de wil om talent te ontwikkelen aan toe en een samenwerking is geboren!

  • Delen via

Plaats een reactie