Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Studieschuldenvrij de wereld in door Loogman

28 augustus 2019
card image
Loogman tanken & wassen
Veel studenten krijgen te maken met hoge studieschulden. Ook na de studie blijft dit veel invloed hebben op hun leven. Zo is het moeilijker om een eerste huis te kunnen kopen. Een groot maatschappelijk probleem, maar wij zien ook kansen.


Binnen onze organisatie werken veel studenten parttime naast hun studie. Ondanks deze bijbanen bouwen studenten alsnog hoge studieschulden op. Jongeren zijn hierdoor nog jaren na hun studie bezig met het afbetalen van deze schulden. Sommigen kiezen er door deze schulden wellicht voor om helemaal niet te gaan studeren.

Daarom zijn wij begonnen met de Loogman studiebeurs. Hbo en wo studenten die solliciteren op een bijbaan kunnen op verschillende locaties en afdelingen aan het werk. Als deze studenten bereid zijn om gemiddeld 15 uur per week te werken, verdienen zij genoeg om in hun maandelijks onderhoud te kunnen voorzien. Daarnaast gaat Loogman het studiegeld, de kosten voor studieboeken en ook eventuele excursies betalen. Zo kunnen studenten écht schuldenvrij studeren. Stagelopen is, afhankelijk van de studie, ook vaak mogelijk binnen de organisatie.

Als familiebedrijf vinden we bij Loogman maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk als werkgever. Onze algemeen directeur Kees Yzebaart; "Wanneer erkenning, waardering en betrokkenheid samenkomen bereik je zoveel meer. Dat blijkt ook wel uit het aantal werknemers dat al langdurig bij ons in dienst is. Veel werknemers groeien intern door naar andere functies, volgen opleidingen die door het bedrijf betaald worden en blijven zo bezig met hun ontwikkeling en toekomstperspectief. Wij bieden kansen om te groeien en het is mooi om te zien dat zoveel werknemers dit waarderen en deze kansen pakken. Als moderne werkgever helpen we mensen graag waar we kunnen. Zeker wanneer dit betekent dat we toekomstige studenten helpen die anders misschien niet waren begonnen aan een studie vanwege de hoge studieschulden."

Ga je studeren en wil jij in aanmerking komen om dit studieschuldenvrij te doen? Dat kan via deze link. Meld je nu aan!Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor de Loogman Studiebeurs?
Volg jij een HBO of WO opleiding of start je op korte termijn? Ben je een 1e of 2e jaars student voor een bachelor of master? Ben je bereid om het komende jaar gemiddeld 15 uur per week bij ons te werken in 47 weken, waarbij je 5 weken vakantie krijgt? Dan maak jij kans op de Loogman Studiebeurs. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, zorg er dus voor dat we jouw aanmelding snel ontvangen!

Krijg ik nog wel salaris?
Ja, natuurlijk! Je krijgt een jaarcontract voor 15 uur per week en we betalen jou gewoon voor de uren die je werkt. De hoogte van je salaris bespreken we samen met jou in een gesprek en is afhankelijk van de functie die je uit gaat voeren, je leeftijd en eerdere werkervaring.

Wat betaalt Loogman?
Loogman betaalt jouw collegegeld, boekengeld en eventuele excursies. Als jij binnenkort start met de Loogman Studiebeurs, gaat het tijdens je eerste jaarcontract dus om de kosten voor je studie die plaatsvinden in het schooljaar 2019-2020. In dit schooljaar zijn er twee perioden waarin je in de Studiebeurs kan instromen: in september en februari. 

Hoe werkt het betalen van de facturen?
Wanneer je toegelaten wordt in ons Studiebeurs traject, ontvangen wij graag de facturen van je collegegeld en boekengeld. Wij zullen dit geld overmaken naar de juiste instantie.

Waar kan ik werken binnen Loogman?
Binnen de Loogman Groep kun je in verschillende functies aan de slag. Zo hebben wij 8 wasstraten, een tankstation, een restaurant, een golfcentrum en een FEBO. We zijn voornamelijk gevestigd in de randstad. Weet je nog niet precies wat bij jou past? Geen zorgen, samen zoeken wij naar een functie waar jij blij van wordt!

Zit er geen addertje onder het gras?
Nee, beloofd! We komen graag met jou in contact om een mooie toekomst op te bouwen en je te helpen om je studie écht schuldenvrij af te ronden. Wil je een keer met ons in gesprek om al je vragen te kunnen stellen? Dat is geen probleem!

Wil je meer weten? Lees hier verder over de Loogman Studiebeurs en meld je online aan!
  • Delen via

Nikita 17-06-2020 om 18:39 uur Beste, Ik ben super geïnteresseerd en enthousiast na het lezen van dit aanbod!! Ik start in september met een nieuwe studie waar ik erg naar uit kijk. Ik heb gekeken en ik zie dat julie locaties waar je aan de slag zou kunnen niet bij mij In de buurt liggen... is het mogelijk een contract aan te gaan door van uit huis werk voor julie te doen? (Administratief etc.) ik hoor het graag! Met vriendelijke groet, Nikita
Kevin 18-06-2020 om 09:48 uur Ik ga dit jaar met een hbo bachelor studie beginnen. Dit betreft een particuliere opleiding waardoor ik met een hoge studieschuld zal komen te zitten, graag zou ik gebruik willen maken van de optie om bij jullie te werken en mijn studie vergoed te krijgen.
Loogman Tanken & Wassen 22-06-2020 om 12:35 uur Beste Nikita en Kevin, wat leuk dat jullie interesse hebben in de Loogman studiebeurs! Je kan meer informatie vinden en je aanmelden voor de studiebeurs op deze pagina: https://www.loogman.nl/werken-bij/studenten-gezocht-voor-de-loogman-studiebeurs-2522601. Je kan ook altijd eerst nog even contact opnemen met onze recruiter Rody bij vragen! Groetjes, Team Loogman Tanken & Wassen

Plaats een reactie