Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Studenten aan het woord: hoe ervaren zij Studieschuldenvrij Studeren?

29 juni 2021
card image
De Loogman Groep
Bij de Loogman Groep zijn inmiddels verschillende studenten aan het werk naast hun studie, waarbij ze gebruik maken van Studieschuldenvrij Studeren. Zo verdienen ze een goed salaris en kunnen ze zonder studieschuld afstuderen! Bekijk de tweede video over Studieschuldenvrij Studeren, waarin onze studenten meer vertellen over hun ervaring.

Aanmelden voor Studieschuldenvrij studeren? Dan kan hier.


Flexibel werken, focus op je studie
Doe je mee met Studieschuldenvrij studeren bij de Loogman Groep? Dan ga je aan het werk op één van onze locaties voor gemiddeld 12 uur per week. Je krijgt hiervoor uiteraard je salaris, maar daarnaast vergoeden wij ook je lesgeld, studiematerialen en studietrips. Zo kun je na je studie ook echt afstuderen zonder een studieschuld!

Waar kun je aan het werk binnen de Loogman Groep?
De Loogman Groep is groter dan je misschien verwacht. Zo kun je aan het werk bij één van onze bedrijven. Wij hebben o.a. 8 grote wasstraten, twee tankstations, een FEBO, Huureenbox self storage, Boxie 24, een golfcentrum, een brasserie en Hola autoverhuur. Onze vestigingen zitten voornamelijk in de Randstad. Op iedere locatie zijn er mogelijkheden beschikbaar, waardoor we samen met jou kunnen kijken welke functie het beste bij je past.

Meld je aan voor de Loogman Studiebeurs
Grijp je kans en meld je nu aan voor de Loogman Studiebeurs. Klik hier en vul onderaan de pagina het sollicitatieformulier in. Na je sollicitatie nemen we contact met je op om te kijken waar je aan de slag kannen binnen ons bedrijf. We nemen een beperkt aantal studenten aan voor dit traject. Meld je dus snel aan!

Wil je weten waarom wij zijn begonnen met de Studiebeurs? Bekijk hier dan de eerste video over Studieschuldenvrij Studeren. Binnenkort kun je ook de derde en laatste video bekijken op onze website, of houd onze Instagram of Facebook pagina in de gaten.  
  • Delen via

Plaats een reactie