Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Steun Team Loogman Fights Cancer in de wasstraat

15 mei 2019
card image
Loogman Carwash
Over een paar weken is het al zover, Team Loogman Fights Cancer gaat de Alpe d’Huez beklimmen. 9 sportieve collega’s van de Loogman Groep zijn al maanden aan het trainen om de zware klim te maken op 6 juni. Geef jij het Team LFC tussen 20 en 26 mei ook een duwtje in de rug?

Op 6 juni gaat het Loogman Fights Cancer team de Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte kanker. Helaas krijgt iedereen wel te maken met deze levensbedreigende ziekte in zijn of haar omgeving. Loogman is een hecht familiebedrijf en wij zijn diep geraakt doordat enkele collega’s ook getroffen zijn door deze ziekte. Binnen ons bedrijf ontstond er een behoefte om deze collega’s een hart onder de riem te steken. Daarom trokken 9 collega’s een wielrenpak aan en trainen nu al maanden om zich voor te bereiden op de klim van de Alpe d’Huez. Zo kunnen wij onze onmacht omzetten in kracht en samen gaan voor het inzamelen van geld voor meer onderzoek, zodat uiteindelijk niemand meer aan deze ziekte hoeft te lijden.

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het inzamelen van geld voor dit mooie doel met verschillende acties. Onze wasstraten mogen daarbij niet achterblijven. Tussen 20 en 26 mei kun jij ons doel ook steunen wanneer je je auto komt wassen in één van onze 7 wasstraten. Bij de kassa wordt dan gevraagd om €2,- te doneren voor het Team LFC. Het zou geweldig zijn als je ons initiatief wilt steunen. Iedere bijdrage helpt ons weer verder!

Wil je ons initiatief steunen en meer dan €2,- doneren? Kijk dan op de pagina van Team LFC!

  • Delen via

Patty 28-05-2019 om 11:20 uur Mooi initiatief! En goed idee om het bij de wasstraat te vragen, ik heb ook gedoneerd. Ik ben nu wel nieuwsgierig hoeveel jullie hebben opgehaald. Komt dat bedrag eerdaags nog op deze site?

Plaats een reactie