Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Speciale openingsaanbieding in onze vernieuwde wasstraat Rotterdam

11 februari 2021
card image
Loogman Carwash

Na maanden van keihard werken is de indrukwekkende metamorfose van Rotterdam klaar en staat er een heus waspaleis om je auto dagelijks tot 20:00 uur van binnen en van buiten schoon te maken.

Heb jij ons al een bezoek gebracht? Nieuw is onze service Binnenreinigen en inmiddels al enorm in trek. Dat begrijpen wij maar al te goed. Want hoe fijn is het om je auto op de lopende band te zetten en te zien dat ons team voor jou aan de slag gaat? Ramen, dorpels, matten en je dashboard worden gereinigd en de vloer voor een schoon en fris interieur. En dit alles in slechts 9 minuten terwijl je vanaf de zijlijn toekijkt.

In de karakteristieke verbouwde fabriekshal zijn nu 24 inpandige gratis ruim opgezette stofzuigplekken voorzien van dubbele krachtige stofzuigslangen, gratis dashboardguns en mattenkloppers om ervoor te zorgen dat je auto er weer tiptop uitziet. Stofzuig je liever buiten? Ook dat is mogelijk bij één van de 28 stofzuigplekken. Ook hebben we op veler verzoek een gratis bandenpomp. Controleer 1 keer per maand of je banden nog genoeg spanning hebben zodat je meer grip op de weg hebt en minder brandstofverbruik. Beter voor het milieu én je portemonnee. Wil je liever zelf je auto wassen? Dan kun je terecht bij een van onze 9 zelfwasboxen waar je zowel contant als contactloos kan betalen.

Natuurlijk hebben we een leuke openingsactie t/m 4 april 2021. In plaats van 28,50 euro betaal je nu slechts 22,50 voor Wasprogramma 1 + Binnenreinigen! Zien we jou snel in onze wasstraat?
  • Delen via

W. Bruinix 01-03-2021 om 15:12 uur Ben er vandaag (maandag 1 maart) voor het eerst geweest. Je auto komt er zowel van binnen als van buiten super schoon uit. Kan het iedereen aanraden.
Loogman Carwash 03-03-2021 om 08:09 uur
Wat leuk om te horen, bedankt! We hopen u in de toekomst nog eens te mogen ontvangen.
Rachid Rabhi 18-01-2022 om 06:44 uur Ik ga vandaag weer heen om mijn auto een wasbeurt te geven en kies uiteraard weer voor binnen & buiten programma. Ik raad het iedereen aan

Plaats een reactie