Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Samen sparen met de Wasbubbel in onze app!

13 maart 2023
Velen van jullie hebben onze Loogman Was app al gedownload en sparen voor hoge kortingen en gratis wasbeurten. Zoals je misschien van ons weet is Loogman altijd opzoek naar mogelijkheden om onze services te verbeteren. Zo blijven we jou graag verrassen met nieuwe dingen. Hier kan onze app natuurlijk niet in achterblijven. Daarom introduceren wij met volle trots de nieuwste functionaliteit in de Loogman Was app: De Wasbubbel.

Onze knappe koppen zijn de afgelopen periode hard bezig geweest met het ontwikkelen van een functionaliteit in onze app die het mogelijk maakt om samen met familie, vrienden en collega’s te sparen voor waanzinnige kortingen en gratis wasbeurten. De Wasbubbel is een groep die je aanmaakt in de Loogman Was app, waarin je met verschillende users en/of kentekens spaart naast het reguliere spaarsysteem. Samen sparen is toch ook veel leuker dan alleen? Daarbij heeft het samen sparen in een Wasbubbel nog meer voordelen, namelijk:

1. Samen spaar je sneller dan alleen!
In een Wasbubbel krijg je 10% meer Wasbubbel-jaarstatuspunten en ontvang je 10% meer privé-spaarpunten. Zo spaar je samen dus sneller voor waanzinnige kortingen!

2. De hoogste status telt!
Wanneer je lid of beheerder bent van een Wasbubbel vind je dus twee statussen terug in onze app: de Wasbubbel-status en jouw privé-status. Hierbij geldt altijd dat je de korting van de hoogste status ontvangt.

3. Deel of deel mee met een status!
De Wasbubbel begint altijd met de status van de aanmaker. Als dit Goud is, maakt iedereen in de 'bubbel' gebruik van de gouden korting! Zorg er wel voor dat jullie samen deze Wasbubbel-status behouden.

Meer informatie over de Wasbubbel en hoe je deze aanmaakt? Klik dan hier.
  • Delen via

Rob 23-06-2023 om 14:02 uur Als lid van de wasapp spaar ik punten na elke bezoek. Maar ik lever ook punten in. Hoe verloopt dat bij de wasbubbel. Blijf persoonlijk sparen voor punten en ben ik de enige die deze punten kan inwisselen of gaan anderen uit de bubbel ook gebruik maken van mijn geslaarde punten?
Loogman Carwash 26-06-2023 om 08:57 uur
Hoi Rob, Goede vraag! In de app spaar je bij je wassingen voor verschillende punten. Zelf spaar je voor jouw eigen jaarstatuspunten en spaarpunten. Wanneer je lid (of beheerder) bent van een Wasbubbel spaart jouw Wasbubbel, NAAST jouw eigen punten, ook voor punten om de Wasbubbelstatus te behouden. Jouw eigen punten blijven dus van jou, hier heeft de Wasbubbel geen invloed op. We hopen dat het zo duidelijk is. Meer informatie? Kijk dan op: https://www.loogman.nl/wasapp-wasbubbel. Mvg, Team Loogman Carwash
Kevin 07-07-2023 om 17:06 uur Beste loogman ik heb net jullie app gedownload nu staat er wasbubbel word klaargezet . Nog even geduld je kunt bijna beginnen met sparen . Wat houd dit in kan ik al naar de wasstraat of hoe zit het Mvg kevin
Loogman Carwash 10-07-2023 om 13:23 uur
Beste Kevin, je kan de Loogman Was app gelijk gebruiken! De Wasbubbel is een extra functie, waarin je samen voor korting kan sparen. Het individueel sparen begint gelijk na het aanmaken van de app. Meer informatie over de werking van de Loogman Was app (en de Wasbubbel) vind je hier: https://www.loogman-wasapp.nl/. Mocht je toch nog vragen hebben kun je contact opnemen met de klantenservice, via klantenservice@loogman.nl. Mvg, Neal

Plaats een reactie