Samen sparen met de Wasbubbel in onze app! | Nieuws | Loogman tanken & wassen
Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Samen sparen met de Wasbubbel in onze app!

13 maart 2023
Velen van jullie hebben onze Loogman Was app al gedownload en sparen voor hoge kortingen en gratis wasbeurten. Zoals je misschien van ons weet is Loogman altijd opzoek naar mogelijkheden om onze services te verbeteren. Zo blijven we jou graag verrassen met nieuwe dingen. Hier kan onze app natuurlijk niet in achterblijven. Daarom introduceren wij met volle trots de nieuwste functionaliteit in de Loogman Was app: De Wasbubbel.

Onze knappe koppen zijn de afgelopen periode hard bezig geweest met het ontwikkelen van een functionaliteit in onze app die het mogelijk maakt om samen met familie, vrienden en collega’s te sparen voor waanzinnige kortingen en gratis wasbeurten. De Wasbubbel is een groep die je aanmaakt in de Loogman Was app, waarin je met verschillende users en/of kentekens spaart naast het reguliere spaarsysteem. Samen sparen is toch ook veel leuker dan alleen? Daarbij heeft het samen sparen in een Wasbubbel nog meer voordelen, namelijk:

1. Samen spaar je sneller dan alleen!
In een Wasbubbel krijg je 10% meer Wasbubbel-jaarstatuspunten en ontvang je 10% meer privé-spaarpunten. Zo spaar je samen dus sneller voor waanzinnige kortingen!

2. De hoogste status telt!
Wanneer je lid of beheerder bent van een Wasbubbel vind je dus twee statussen terug in onze app: de Wasbubbel-status en jouw privé-status. Hierbij geldt altijd dat je de korting van de hoogste status ontvangt.

3. Deel of deel mee met een status!
De Wasbubbel begint altijd met de status van de aanmaker. Als dit Goud is, maakt iedereen in de 'bubbel' gebruik van de gouden korting! Zorg er wel voor dat jullie samen deze Wasbubbel-status behouden.

Meer informatie over de Wasbubbel en hoe je deze aanmaakt? Klik dan hier.
  • Delen via

Plaats een reactie