Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Samen sparen in een Wasbubbel!

05 januari 2023
card image
Loogman Carwash
Samen sparen voor korting was nog nooit zo makkelijk! Je was natuurlijk al bekend met onze Loogman Was app. Hoe kan het ook anders? Dé app waarmee je voor waanzinnige kortingen spaart op je autowasbeurt. Als hecht familiebedrijf vonden wij dat dit nog een stuk leuker en gezelliger kon, want wij weten als de beste dat je samen sterker staat dan alleen. Na een lange weg van brainstormen en ontwikkelen, introduceren wij met volle trots de nieuwste functionaliteit in onze Loogman Was app: De Wasbubbel.

Een Wasbubbel is dé manier om samen met familie, vrienden, collega’s of wie dan ook te profiteren van de mooiste kortingen. Maak je eigen Wasbubbel aan of neem deel aan die van iemand anders en het gezamenlijk sparen kan beginnen! Zo heeft samen sparen in een Wasbubbel enorm veel voordelen tegenover het privé sparen. Saamhorigheid moet dan ook beloond worden, vinden wij in ieder geval.

Als je nog niet overtuigd bent, hebben wij de voordelen van deze nieuwe functionaliteit even op een rijtje gezet:

1. Dubbel sparen met een Wasbubbel.
Wanneer jij lid bent van een Wasbubbel en betaalt voor een wasbeurt, dan ontvang je zowel persoonlijk als in de Wasbubbel (jaarstatus)punten.

2. Samen spaar je sneller dan alleen!
Wanneer je lid bent van een Wasbubbel ontvangen jij en je Wasbubbel 10% meer jaarstatuspunten, daarnaast ontvang je privé ook nog eens 10% meer spaarpunten.

3. De hoogste status telt!
Een Wasbubbel heeft een eigen status waar je samen voor wast. Is jouw Wasbubbel-status hoger dan jouw persoonlijke status? Dan heb je geluk, want je ontvangt altijd de korting die hoort bij de hoogste status. Met andere woorden: je ontvangt altijd de beste prijs!

4. Spaar met wie je wil!
Of je nu samen wilt sparen met vrienden, familie, collega’s of buren: het kan allemaal!

Ben jij al helemaal enthousiast? Maak dan gelijk een Wasbubbel aan in je Loogman Was app en nodig leden uit! Wil je toch nog iets meer informatie? Klik dan hier.

Wat?!? Nog geen Loogman Was app? Download hem dan snel  hier voor Android en hier voor IOS.
  • Delen via

Plaats een reactie