Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Pak je kans bij ons Management Traineeship!

22 november 2021
card image
Loogman Carwash
Heb jij je diploma op zak maar weet je nog niet goed welke vervolgstudie je wil gaan doen? Pak dan nu je kans bij Loogman. Wij hebben namelijk een hele toffe Management Traineeship voor je!

Ons traineeship is een ideale combinatie van werken én leren. Je gaat lekker meedraaien op onze wasstraatvestigingen waar iedere dag door onze enthousiaste medewerkers heel veel schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan afrollen.  Natuurlijk krijg je passende opleidingen, een persoonlijke coach en hulp van onze Regiomanagers. Dit alles zorgt ervoor dat jij binnen een jaar als Teamleider zelfstandig een locatie leidt en ervoor zorgt dat het een geoliede machine is die efficiënt en optimaal draait. En dan? Dan houdt het traineeship wat ons betreft niet op want we bieden jou tevens de mogelijkheid om door te groeien als Vestigingsmanager. Hoe gaaf is dat?

Enthousiast geworden en meer weten over ons traineeship? Kijk dan op www.loogman.nl/traineeship-carwash. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ieteke Coenen. Zij kan je alles vertellen over deze mooie kans. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook. Wie weet mogen wij je op korte termijn als nieuwe trainee verwelkomen!
  • Delen via

Plaats een reactie