Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Opzouten met strooizout!

17 februari 2021
card image
Loogman Carwash
Nu er de afgelopen week veel strooizout is gebruikt op de wegen, is het slim om je auto snel te wassen bij één van onze wasstraten. Het strooizout kan namelijk de lak van je auto beschadigen.

Zo ontstaat schade aan je autolak door strooizout

Door de kou kan het asfalt op sommige plekken loslaten en zorgen voor steenslag. De pitjes die deze stenen veroorzaken in je lak, kunnen zich dan gemakkelijk vullen met strooizout en ander vuil. Deze plekken kunnen gaan roesten als ze te lang op je auto blijven zitten. Wacht dus zeker niet te lang met het schoonmaken van je auto nadat er gestrooid is!

Hoe kun je dit voorkomen?

Om te voorkomen dat strooizout krassen op je lak veroorzaakt, is het voorwassen van je auto extra belangrijk. In de wasstraat zorgen we er daarom voor dat je auto vrij is van zout, steentjes en ander vuil voor we deze verder behandelen. We slaan geen plek over en vergeten de onderkant van je auto natuurlijk ook niet. Daarna maken we je auto goed schoon en brengen we een nieuwe beschermlaag aan op je autolak.

Je auto echt goed schoonmaken en beschermen tegen lakschade? Dat kan natuurlijk bij jouw dichtstbijzijnde Loogman Carwash.
  • Delen via

Frans Tiebesl 19-02-2021 om 09:55 uur Top

Plaats een reactie