Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Ontdek: Mijn Was app

29 september 2020
card image
Loogman Carwash
Je kunt jouw gegevens van de Was app nu ook op onze website vinden én wijzigen! Wil jij jouw wasbeurten bij jouw werkgever declareren? Dat hebben we een stuk eenvoudiger voor je gemaakt!

Onder Mijn Loogman vind je, naast de portalen voor de Tankpas en Zakelijke Waspas, nu ook Mijn Was app. Hier kun je inloggen met dezelfde inloggegevens als in de Was app. Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je deze ook hier resetten.

Wat kun je met Mijn Was app?
Als je in Mijn Was app ingelogd bent, zie je al jouw gegevens die in de Was app staan. Deze gegevens kun je nu dus ook hier aanpassen. Daarbij zie je direct jouw huidige status.

Wasbeurten declareren
Wij hebben gemerkt dat er bij onze (zakelijke) klanten een grote behoefte is om de wasgegevens te kunnen downloaden. Als extra toevoeging op de Was app kun je daarom in Mijn Was app jouw washistorie inzien én downloaden. Bepaal zelf over welke periode je jouw washistorie wilt zien, klik op 'Filter' en vervolgens op de downloadknop rechtsboven het overzicht. Dit PDF-bestand kun je dus zó bij jouw werkgever afgeven.
  • Delen via

Plaats een reactie