Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Nieuwe avondmaaltijden bij Co to Go!

06 februari 2023
card image
Loogman tanken & wassen
Vanaf 6 februari 2023 kun je bij Co to Go niet alleen terecht voor een heerlijk ontbijtje of smakelijke lunch, maar ook voor een vers bereid avondmaal! Menigeen zal al bekend zijn met onze eigen luxe broodjeszaak Co to Go, te vinden bij Loogman tanken & wassen Aalsmeer. Hier bereiden wij de beste broodjes van de omgeving vers terwijl jij wacht. Ons brede assortiment aan belegde broodjes en lunchsalades met ingrediënten van de lokale bakkerij en slagerij maken onze lekkernijen een ware traktatie. Voor ons is dit echter niet genoeg.

Waarom zouden wij alleen s’ ochtends en ’s middags een glimlach op het gezicht van jou als klant toveren? Daarom starten we op maandag 6 februari met ons gloednieuwe avondconcept, zodat jij ook een heerlijk avondmaal bij ons kan bemachtigen. Ons avondconcept bestaat uit het Co to Go-kipmenu, diverse maaltijdsalades en onze pita hete kip; om je vingers bij af te likken! 

Het geheel nieuwe kipmenu bestaat uit een heerlijk sappige hele of halve huisgegrilde kip uit eigen oven, versgebakken aardappeltjes en een gemixte salade. Toch liever een groenere optie? Kies dan voor een van onze maaltijdsalades, verkrijgbaar met: kip, beef, zalm, geitenkaas of extra groenten (vegetarisch). Of heb je meer zin in een vullende snelle hap? Bestel dan onze eigen pita met hete kip. Een lunchbestseller naar ons eigen geheime recept, die als kleine avondmaal ook zeker niet onder doet. 

Deze avondmaaltijden zijn verkrijgbaar tussen 16.30 uur en 20.00 uur bij Co to Go in ons tankstation in Aalsmeer. Geen zin om te wachten!? Bestel dan via ons bestelformulier (klik hier) en haal jouw avondmaal of je broodjes op een gewenste tijd op. 

Begin jij al te watertanden? Bestel dan snel en tot zo!
  • Delen via

Plaats een reactie