Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Nieuw: ontdek onze vestigingen via VR tijdens je sollicitatie

27 maart 2024
card image
De Loogman Groep
Bij Loogman zijn we altijd op zoek naar manieren om innovatie te integreren in alles wat we doen, en dat geldt ook voor onze sollicitatieprocedures. We zijn trots om een nieuwe, spannende ervaring aan te kondigen voor onze sollicitanten: Virtual Reality-rondleidingen bij onze wasstraten, binnenreinigingsbanen en tankstation.

Tijdens het sollicitatieproces krijgen kandidaten de kans om via VR een interactieve tour te maken door onze dynamische werkomgevingen. Dit geeft een uniek en realistisch beeld van wat werken bij Loogman inhoudt, nog voordat ze officieel deel uitmaken van ons team.

Sollicitanten kunnen de energie en efficiëntie van onze wasstraten ervaren, de drukte en diversiteit van het werken bij het tankstation meemaken en de nauwkeurigheid en aandacht voor detail zien die Binnenreinigen kenmerkt. Deze VR-beleving is niet alleen informatief, maar ook een leuke en interactieve manier om potentiële medewerkers te betrekken bij onze bedrijfscultuur.

Deze stap in het gebruik van VR-technologie toont onze inzet voor innovatie en ons streven om de beste talenten aan te trekken. We geloven dat deze technologische benadering van het sollicitatieproces niet alleen helpt bij het vinden van de juiste match, maar kandidaten ook enthousiast maakt voor een toekomst bij Loogman.

Ben je geïnteresseerd in een dynamische baan bij Loogman? Solliciteer nu (bekijk alle openstaande functies hier) en beleef onze werkomgevingen op een unieke en moderne manier via onze VR-rondleidingen!
  • Delen via

Plaats een reactie