Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Nieuw bij Loogman: Carwash Pick Up service

29 augustus 2019
card image
Loogman Carwash
Bij Loogman Carwash blijven we innoveren om jou als klant de beste service te kunnen bieden. Nieuw in ons assortiment: Carwash Pick Up, de eerste volledig ontzorgende autowasservice!

Update rondom de maatregelen i.v.m. het COVID-19 virus: Momenteel bieden wij deze service niet aan om de veiligheid van jou en onze medewerkers te kunnen garanderen. 

We horen het vaak van onze klanten; de auto wassen is leuk, maar kan soms ook tijd in beslag nemen die je liever ergens anders voor had gebruikt. Hoe fijn zou het zijn als je na je werk in een schone auto kan stappen om naar huis te gaan? Of als je lekker thuis bent terwijl je auto vanbuiten en -binnen schoongemaakt wordt? Daarom is er nu de Loogman Carwash Pick Up service. Eén van onze gecertificeerde chauffeurs haalt jouw auto op en rijdt naar de dichtstbijzijnde Loogman Carwash in Aalsmeer of Amsterdam. Daar wordt je auto met ons beste wasprogramma gewassen en vervolgens op de binnenreinigingsband ook vanbinnen schoongemaakt. Lang hoef je je auto niet te missen; al na een uur staat jouw auto weer te glanzend op de stoep!

De nieuwe service is momenteel alleen beschikbaar in geselecteerde postcodegebieden rondom onze vestigingen in Aalsmeer en Amsterdam. Een keer uitproberen? Dat kan nu tijdelijk voor de introductieprijs van € 37,50. Klik hier voor meer informatie en plan direct je afspraak!

  • Delen via

Isabella Hagendijk 07-10-2019 om 12:39 uur Ik heb voor morgen (dinsdag 8 oktober 13.30 uur) een pick-up afspraak gemaakt voor het wassen van mijn auto, heb wel al betaald maar nog geen e-mail bevestiging ontvangen. Ik zou in deze mail ook instructies krijgen, nog niets ontvangen.

Plaats een reactie