Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Maak van je auto een 'no-fly zone'

02 juli 2019
card image
Loogman Carwash
In deze periode van het jaar zit je auto ineens weer helemaal onder de vliegjes en insecten. Je vindt ze het meeste op de motorkap, rondom je kentekenplaat en je voorruit. Dat is al vervelend, maar wist je dat deze kleine insecten zelfs schade aan je autolak kunnen veroorzaken? Wij helpen je graag om deze schade te voorkomen.

Hoe ontstaat schade aan autolak door vliegjes en insecten?

Autolakken zijn tegenwoordig gemaakt op waterbasis door veranderde milieueisen, vroeger werden deze lakken namelijk op basis van olie gemaakt. Dat betekent dat de lak ook gevoeliger is geworden voor schade door bijvoorbeeld vogelpoep, strooizout of insecten. Door de zon wordt de lak warm en hebben de eiwitten in het bloed van insecten kans om in je lak te branden. Dat kan voor lelijke plekken zorgen en is dan niet meer goed te verwijderen.   

 
Hoe bescherm ik mijn autolak?

Het is belangrijk om je autolak goed te beschermen, helemaal tijdens de perioden wanneer je autolak blootgesteld wordt aan verschillende weersomstandigheden en invloeden van buitenaf. Daarom is het zo belangrijk om je auto regelmatig te wassen. De eiwitten uit de insecten krijgen hierdoor niet de kans om in je lak te branden. Zo blijft je auto mooi schoon en krijg je geen lakschade. Kies voor een wasprogramma met een beschermende wax, om je lak goed te beschermen tot de volgende wasbeurt. Zorg er daarnaast voor dat je ruiten onderweg goed schoon blijven zodat je zicht niet beperkt wordt!

 
Hoe helpt Loogman mij met beschermen? 

In de lente- en zomermaanden gebruiken wij bij Loogman een speciale eiwitoplossende shampoo, speciaal voor het verwijderen van insecten. Kies je voor een van onze beste programma's? Dan zorgen wij ook voor een beschermende wax op je auto. Deze stoot vuil en water af, waardoor die vervelende vliegjes zich niet snel vasthechten aan je lak en de volgende keer makkelijker van je auto gewassen kunnen worden. Zo kan je auto er weer even tegenaan en blijft deze beschermd, een 'no-fly zone' zoals wij dat noemen! 

Wij willen je graag helpen om lakschade voor te zijn. Daarom vind je vanaf vandaag in je Was app twee vouchers om je auto te wassen met ons beste programma met €5 en €7,50 korting! Deze kortingsvouchers vind je in de app bij de knop wasacties. Laat de QR code bij de kassa scannen en jouw korting wordt automatisch verrekend. Zo ga je met een goed gevoel en een beschermde auto de zomer tegemoet!
  • Delen via

Plaats een reactie