Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Loogman helpt jongeren studieschuldenvrij de wereld in!

22 mei 2023
card image
Loogman Carwash
Gepaard met de eerste voorzichtige zomerse zonnestralen beginnen de middelbare schooleindexamens langzamerhand tot een einde te komen. De voor veel eindexamenleerlingen langverwachte zomervakantie is eindelijk nabij. Nog even en dan kan het spanningszweet van de voorhoofden worden geveegd, de boeken dicht en de schooltassen de kast in. Voor nu in ieder geval, want na de zomer begint voor velen een nieuw avontuur: studeren. Een stap die niet alleen spannend is, maar ook nog bakken met geld kost.

Gek toch? Je zou verwachten dat iedereen het recht heeft om op, gezonde studiespanning na, ontspannen te studeren. Zonder geldzorgen! Daarom, naast dat wij als familiebedrijf maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk vinden, hebben wij De Loogman Studiebeurs in het leven geroepen. Een studiebeurs, waarbij wij vrijwel alle studiekosten betalen naast het reguliere salaris(!) voor studenten* die voor ons (komen) werken. Zo kunnen studenten na hun studie niet 0 - 1 achter, maar 1 - 0 voor het volwassen leven in!

De Loogman Studiebeurs is dus bedoeld om jongeren een handje te helpen bij het betreden van het volwassen leven. Want zeg nou zelf: dat is toch al lastig genoeg? *Studenten komen in aanmerking voor onze studiebeurs wanneer zij een hbo- of wo-opleiding volgen en minimaal 12 uur per week bij een van onze bedrijven komen werken. De studenten hebben hierbij de keuze om te komen werken bij een van onze wasstraten, ons tankstation, ons restaurant (Brasserie 10), ons golfcentrum (Golf Amsteldijk) of op ons kantoor in Aalsmeer. De keuze is reuze!

Dus ben of ken jij iemand die binnenkort aan een studie begint of studeert en de studiekosten wil laten bekostigen door ons? En daarnaast wil werken bij het gezelligste bedrijf van Nederland? Klik dan hier om meer te weten te komen over De Loogman Studiebeurs!
  • Delen via

Plaats een reactie