Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Loogman Carwash Heerhugowaard gaat bijna open

05 december 2019
card image
Loogman Carwash
Het is al bijna zover: op 2 januari 2020 openen wij de grootste wasstraat van Heerhugowaard! De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing van het pand in de Pascalstraat. We nemen je graag mee in een update over onze gloednieuwe Loogman Carwash vestiging.

Sinds de aankoop van het pand in mei is er hard gewerkt aan de verbouwing. Inmiddels is de wasstraat bijna klaar voor gebruik! We vertellen graag wat er de afgelopen tijd allemaal is gebeurd.

In mei zijn wij officieel eigenaar geworden van het pand aan de Pascalstraat. Het mooie pand met grote raampartijen en het unieke design blijft behouden. Toch moest er in deze voormalige caravanshowroom nog heel veel gebeuren. In de ontwerpen kwamen techniek, kwaliteit en klantgerichtheid al samen.

Grote verbouwing
In het midden van het gebouw stonden een grote trap en een lift. Deze zijn in mei gesloopt, de plafondplaten zijn eruit gehaald en het tapijt is weggetrokken. Er is een goot gemaakt voor de wasstraat. De vloer werd in juli gestort. Daar bovenop werd vervolgens schuimbeton gestort, wat lichter is dan gewoon beton.Daarna waren in juli ook de andere ruimten aan de beurt. De eerste verdieping is afgesloten van de benedenverdieping en geïsoleerd. In de technische ruimte is de vloer gestort en kreeg deze een coating laag. De straat langs de wegkant werd betegeld en er werd beplanting aangebracht.

In september is buiten het beton gestort voor de 5 grote wasboxen en zijn de putten gesteld. De leidingen zijn aangelegd en de overkapping is geplaatst. Hier kun je vanaf januari niet alleen je auto wassen, maar ook je camper of caravan met een maximale hoogte van 4 meter.Voor de wasstraat werd de kettingbaan aangelegd en zijn de eerste machines geplaatst. In totaal is de wasstraat 56 meter lang en is deze uitgerust met een aantal unieke systemen voor de beste resultaten. Zo kunnen we kwaliteit garanderen. Daarnaast kijken we ook naar de impact op het milieu. Loogman is een maatschappelijk verantwoorde onderneming en wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Wij gaan bijvoorbeeld verspilling tegen door de hoeveelheid water per wasbeurt aan te passen naar de grootte van je auto. Voor een kleine auto is er namelijk minder water en shampoo nodig voor hetzelfde resultaat!In oktober en november werd de stofzuighal bestraat en is er een glazen wand geplaatst tussen de wasstraat en stofzuighal. Er is ruimte gemaakt voor de stofzuiginstallaties en de dashboardguns, mattenkloppers, doekjes-en parfumautomaten én de gratis bandenpomp.  

Zowel aan de buiten- als binnenkant is er volop geschilderd en ons logo is op de gevel geplaatst. Eind november is er ook 3D signing geplaatst aan de buitenkant van het pand. Daarmee is het niet meer te missen: we openen bijna de deuren in Heerhugowaard!

  • Delen via

Frank Rijs 13-12-2019 om 10:06 uur Heel veel succes met de mooie wasstraat !!!!!!

Plaats een reactie