Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Jouw volle spaarkaart is korting waard bij De Wijnschuur!

13 november 2023
card image
Loogman tanken & wassen
Met de feestdagen in het verschiet vonden wij het weer tijd voor een leuke, maar vooral lekkere actie! Daarom heeft Loogman tanken & wassen Aalsmeer de handen ineengeslagen met onze vrienden van De Wijnschuur om deze winter onze tankzegel sparende klanten extra te verwennen!

25% korting bij De Wijnschuur
Op vertoon van een volle Loogman spaarkaart (ook wel tankboekjes in de volksmond) ontvang je namelijk van 16 november tot en met 23 december a.s. maar liefst 25% korting op het hele assortiment van De Wijnschuur! Daarna kun je je volle spaarkaart alsnog gebruiken voor een gratis wasbeurt bij onze eigen wasstraat.

Bij De Wijnschuur staan de vinologen voor je klaar om je te helpen met en adviseren over hun fantastische wijnen van over de hele wereld. Ga je voor een Italiaanse Primitivo, een Spaanse Rioja of toch liever een Chileense Chardonnay? Het kan allemaal! Met hun enorme assortiment biedt De Wijnschuur de perfecte wijn voor iedere gelegenheid. Ook leuk als cadeau voor Sinterklaas of kerst natuurlijk.

Win een wijnreis t.w.v. € 1.500,-
En dat is nog niet alles. Aan het einde van de actie maakt iedereen die gebruik heeft gemaakt van de korting en zich heeft aangemeld voor de winactie bij De Wijnschuur, kans op een wijnreis t.w.v. maar liefst € 1.500,- naar een van de meest bekende en culinairste Spaanse wijnstreken, La Rioja!

Meer informatie over De Wijnschuur en hun assortiment? Klik dan hier!

Je vindt De Wijnschuur hier:

Amsteldijk Zuid 180D
1188 VN Amstelveen
Navigeer direct >>

Actievoorwaarden:
- Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.
- Iedere volle spaarkaart kan maximaal één keer gebruikt worden voor korting bij De Wijnschuur, waarna deze wordt afgetekend.
- De afgetekende spaarkaarten kunnen nadien gewoon ingeleverd worden voor een gratis wasbeurt bij Loogman tanken & wassen.
- Er geldt GEEN minimum of maximum aankoopbedrag bij De Wijnschuur voor deze actie.
- En natuurlijk … NIX 18.
  • Delen via

Hans 23-11-2023 om 13:40 uur Ik was onze auto's dan maar niet meer bij jullie. Sparen voor alcohol bij een ander bedrijf mag ook niet.
Loogman tanken & wassen 23-11-2023 om 14:42 uur
Hoi Hans, deze actie is niet per se gericht op alcohol, maar op onze samenwerking met een lokale ondernemer. Op vertoon van je volle Loogman spaarkaart ontvang je korting bij De Wijnschuur (spaarkaart blijft gewoon geldig bij de wasstraat). Er hoeft dus niet specifiek voor deze korting gespaard te worden, geheel volgens de alcoholverkoopwetgeving. We hopen je alsnog opnieuw te mogen ontvangen bij onze wasstraat! Vriendelijke groeten, Team Loogman tanken & wassen Aalsmeer
Hans 23-11-2023 om 14:57 uur Dus je ziet me graag terug om te sparen voor korting bij een concurent van mijn bedrijf? Wij leveren ook in jullie omgeving!

Plaats een reactie