Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

De zomer hangt in de lucht bij Loogman Carwash Utrecht

12 mei 2021
card image
Loogman Carwash
De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met een verbouwing van onze vestiging in Utrecht. Zo hebben we onze wasstraat en het stofzuigplein uitgebreid! De zomer hangt hier letterlijk in de lucht, want je kan nu gebruik maken van onze gratis bandenpompen en kiezen voor een heerlijk zomers autoparfum bij onze automaat.

We hebben onze wasstraat in Utrecht vernieuwd. Waar voorheen het wassen en poetsen was opgedeeld in twee wasstraten, hebben we deze nu samengevoegd. Kies je voor ons beste wasprogramma, Showroom Quality? Dan ontvang je wassen én poetsen nu direct achter elkaar in de wasstraat. Zo krijgt je auto een prachtige glans en bescherm je je autolak. 

Daarna kom je terecht in onze vernieuwde stofzuighal. Deze hebben we opnieuw bestraat en verlicht en voorzien van allerlei handige gratis tools om de binnenzijde van je auto grondig te reinigen. Maak hier gebruik van onze krachtige stofzuigers, de handige dashboardgun om vuil te verwijderen op moeilijk bereikbare plekken en onze mattenkloppers voor schone matten. Check nu ook direct even je bandenspanning met onze gratis bandenpomp. Een goede bandenspanning zorgt voor meer grip op de weg én minder brandstofverbruik.

Om het interieur van je auto nog wat extra aandacht te geven hebben we in de stofzuighal automaten met fijne producten te koop. Zo zijn er cockpit- en glasdoekjes en kun je hier nu ook kiezen voor een heerlijke Loogman autoparfum voor de finishing touch. Zo hangt de zomer iedere keer dat je de auto instapt in de lucht! Zien we je gauw?


  • Delen via

Plaats een reactie