Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

De tankstraat in Amsterdam gaat maandag open!

16 november 2018
card image
Ger Loogman
Afgelopen week stond in het teken van testen. Testen van de Tankstraat 2.0 die in onze vestiging in Amsterdam gereed is om klanten te ontvangen.

Je merkt dat sommige klanten het al wisten, omdat ze er over gehoord hadden of omdat ze er in Aalsmeer al gebruik van hebben gemaakt. Voor een groot deel van de klanten is het nieuw. Gelukkig hebben we de afgelopen maanden al vele klanten kunnen inlichten over de nieuwe service. Op de aanrijroute van de wasstraat hebben we twee rijbanen richting de kassa van de wasstraat. Op de rechterrijbaan kan je nu twee dingen combineren: Tanken én Wassen en het kost je maar één minuut extra. Hoe het werkt? In de aanrijroute naar de wasstraat vind je de Tankstraat. Dit is een lopende band van 20 meter lengte. Je rijdt hier je auto op en een medewerker van ons bedrijf tankt Euro 95 of Diesel, terwijl je auto door de lopende band wordt voortbewogen. Super relaxed en het kost niets extra’s! In slechts 1 minuut wordt jouw auto getankt terwijl jij gewoon in je auto blijft zitten. Na het tanken rijd je van de lopende band af en mag je betalen bij een van de kassa’s van de wasstraat. In het verleden hadden we 2 kassa’s, maar in de nieuwe opzet hebben we 3 kassa’s zodat we je nog sneller kunnen helpen en het wachten echt tot een minimum beperkt wordt. Bij de kassa kan je ook je waspakket dat je in de wasstraat wil ontvangen bestellen en afrekenen. Zo kan je Tanken en Wassen op een zeer efficiënte manier combineren. Wil je niet elke keer je auto wassen? Dan bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om alleen te tanken. Na het afrekenen bij de kassa kan je dan de rij naar de wasstraat verlaten voordat je de wasstraat ingaat. Ook hier hebben we aan gedacht. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
  • Delen via

Peter Brouwer 24-12-2021 om 19:17 uur Kom geregeld bij de tankstraat om de tank vol te laten gooien. Voor mij een geweldige uitkomst omdat ik in een rolstoel zit is het bij een normaal tankstation een hele onderneming, zo niet vaak onmogelijk om te tanken omdat ik vaak niet kan pinnen i.v.m. de hoogte van het pinapparaat. Hier kan ik gewoon in de auto blijven zitten. Voor mij echt geweldig. En de prijs van de brandstof is ook vaak lager dan bij de concurrent! Met vriendelijke groet van een tevreden klant.

Plaats een reactie