Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Dag vakantie, hallo schone auto!

24 augustus 2022
card image
Loogman Carwash
Wat gaat de zomer toch altijd snel! Het ene moment zit je met je voeten in het zand slurpend aan een tropisch drankje te genieten in een exotische badplaats, het andere moment rol je weer terug het normale leven in. Waar je deze zomer ook doorgebracht hebt, de zomervakantie is weer voorbij. Balen!

Heb jij ook altijd last van opstartproblemen? Wij helpen je graag op weg met een frisse (her)start. Weg met al die tropische insecten, vogelpoep, strandzand op je lak en kruimels op je achterbank! Kom langs in een van onze acht wasstraten en laat je auto verwennen. Onze wasstraten hebben alles in huis om deze onvrijwillige souvenirs van én in je auto te verwijderen.

Ga voor ons beste wasprogramma: Showroom Quality. Zo zorg je ervoor dat de lak van je trouwe vierwieler weer fris en beschermd is tegen vuil van buiten af. Met de herfst die in september zijn intrede doet wel zo handig! Bovendien kun je na je de wasbeurt gratis gebruikmaken van onze krachtige stofzuigers, mattenreinigers en dashboardpistolen. De glas- en cockpitdoekjes uit onze automaten helpen je je dashboard en de ramen grondig aan te pakken. Liever laten doen? Maak gebruik van Binnenreinigen (Aalsmeer, Amsterdam en Rotterdam) in combinatie met Wasprogramma 1. Onze collega’s reinigen de ramen, dorpels, matten en dashboard en de vloer stofzuigen zij voor schoon en fris interieur. Wil je tot slot de geurtjes de baas blijven en bij het instappen genieten van een lekker geurende auto? Onze geurhanger of autoparfum, verkrijgbaar in onze doekjesautomaat, zorgt voor die heerlijk ruikende kers op de taart. Als de vakantie dan toch voorbij is, dan maar liever weer fris de weg op.

Tot snel in een van onze wasstraten!

Team Loogman Carwash
  • Delen via

Sylvia 29-08-2022 om 15:52 uur Ik wil dit graag cadeau geven aan iemand. Kan dat? Dus poetsen en door jullie schoon maken. Hoop op een antwoord van julli.

Plaats een reactie