Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Carwash of Love in Rotterdam

16 februari 2021
card image
Loogman Carwash
Op Valentijnsavond werd de vernieuwde wasstraat in Rotterdam voor één avond omgetoverd in een romantische setting voor de Carwash of Love!

Zo’n 100 influencers en genodigden kwamen op het Coronaproof heropeningsfeestje af dat verdeeld was over een aantal shifts van een half uur. Bij de ingang werden de mensen door 2 drag queens getrakteerd op een glaasje lekkere blauwe Loogman Bubbels waarna men met de auto door de wasstraat ging en daarna kon laten binnenreinigen onder het genot van een mooie lichtshow.

Liefde gaat door de maag en dus was er een box vol liefde: 2 flesjes wijn, oesters en aardbeien met chocolade. In de overdekte stofzuighal kon men in de auto met de ramen open genieten van een spetterend optreden van Rolf Sanchez.En dat er liefde in de lucht hing was duidelijk want Rapper Lexxxus vroeg zijn vriendin ten huwelijk in deze romantische setting.

Het was een enorm succes en gezien de vele aanvragen van BN’ers om mee samen te werken is de kans groot dat Carwash of Love een vervolg krijgt!

  • Delen via

Amber Mettendaf 09-03-2021 om 09:58 uur Wanneer organiseren jullie weer zo iets? Ik zou er graag bij willen zijn! Groetjes Amber

Plaats een reactie