Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Loogman Pay - Innovatieve betaalwijze via onze app

Bij Loogman Carwash introduceren we met trots Loogman Pay, een innovatieve betaalwijze die beschikbaar is voor iedereen via de Loogman Was app. Met Loogman Pay maken we jouw bezoek aan de wasstraat sneller, gemakkelijker en aangenamer, want je hoeft nooit meer te wachten bij de kassa. Koop voorafgaand aan je wasstraatbezoek een voucher in onze Loogman Was app en geniet van het gemak van Loogman Pay, geen gedoe meer met pasjes en geld bij de kassa! Loogman Pay maakt jouw wasstraatervaring nog vlotter.

Hoe werkt het?

1. Start de Loogman Was App: Open de app en navigeer naar de 'sparen'-tab.
2. Koop een voucher: Tik op de groene "Koop je voucher" knop, kies je kenteken, je locatie, het gewenste wasprogramma en eventuele extra's.
3. Betaal gemakkelijk: Voltooi je aankoop met iDEAL of gebruik je spaarpunten.
4. Rij door: Bezoek onze speciale Loogman Pay-baan in Hoofddorp of Amsterdam.

DE VOORDELEN

Snelheid:
Vermijd de wachtrij en rij direct de wasstraat in met onze automatische kentekenherkenning.
Gemak: Geen gedoe meer met contant geld of pasjes; alles is vooraf geregeld via de app.
Eenvoudig: Makkelijk je wasbeurt aanschaffen via onze app.

Probeer Loogman Pay vandaag nog!

Maak je autowaservaring eenvoudiger en plezieriger. Download de Loogman Was app, activeer Loogman Pay, en ervaar het gemak van autowassen in de 21e eeuw. Bezoek onze speciale banen in Amsterdam of Hoofddorp en voel je als een VIP, of gebruik je voucher bij onze andere locaties gewoon bij de kassa.

Bij Loogman zijn we continu bezig met het verbeteren van jouw ervaring. Met Loogman Pay zetten we een grote stap vooruit naar een soepelere, snellere en slimmere autowaservaring. We kijken ernaar uit je snel te zien!