Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Geschiedenis

In 1959 startten de ouders van Ger Loogman vanuit hun woning aan de Bosrandweg met de handel in petroleum, gasflessen en huisbrandolie.

Terwijl Loogman Sr. de weg op ging met brandstoffen zorgde zijn vrouw thuis voor de vier kinderen en hield zij de administratieve zaken nauwgezet bij. Deze gouden combinatie zorgde voor een goed lopend bedrijf dat vandaag de dag nog steeds een zakelijk succes is. Ons tankstation mag zich het grootste onafhankelijke pompstation van Nederland noemen met concurrerende prijzen en een fullservice concept. Bovendien hebben we met de komst van een tankstraat, de Comfort Lane, een uniek concept voor de moderne automobilist neergezet.

Het ontstaan van Loogman Carwash
Wat in 1983 ooit begon als extra dienstverlening voor de klanten van het tankstation is inmiddels uitgegroeid tot 8 succesvolle wasstraten in Nederland waar dagelijks heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan afrollen. Loogman Carwash blijft zich ontwikkelen door nieuwe technieken, creatieve ideeën en goed te luisteren naar de wensen van zijn klanten. Het Binnenreinigen, doe het zelf wasboxen, gratis stofzuigen, geurhangers, cockpit- en glasdoekjes zijn daar goede voorbeelden van met als resultaat: een schone en glanzende auto!
  • Delen via