Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Geschiedenis

Het verhaal van familiebedrijf Loogman begon in 1959. Vanuit hun woning in Aalsmeer aan de Bosrandweg. Daar startte de ouders van Ger Loogman met de handel in brandstoffen.

De man des huizes ging op pad met brandstoffen en zijn vrouw zorgde voor de kinderen en regelde de administratie. Nu is dit pompstation onder leiding van Ger Loogman uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke pompstation van Nederland met een eigen Febo en broodjeszaak Co to Go.

Het onstaan van Loogman Carwash
De service van het pompstation was voor de familie Loogman echter niet genoeg. Daarom startten zij in 1983 met de Loogman Carwash als extra dienstverlening van het pompstation. Een groot succes! Deze dienstverlening groeide in de jaren door tot de inmiddels acht succesvolle wasstraten in de Randstad, waar dagelijks heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan afrollen. Het verhaal van familiebedrijf Loogman begon in 1959. Vanuit hun woning in Aalsmeer startte de ouders van Ger Loogman met de handel in brandstoffen. De man des huizes ging op pad met brandstoffen en zijn vrouw zorgde voor de kinderen en regelde de administratie. Jaren later is dit familiebedrijf onder leiding van Ger Loogman uitgegroeid tot een groot zakelijk succes met meerdere vestigingen in de Randstad!
  • Delen via