Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Co to Go

Een broodjeszaak in het Loogman tankstation, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat. Tuurlijk bereiden wij de lekkerste verse broodjes speciaal voor jou (precies zoals opa Co ze lekker vond). Maar met een assortiment aan rijkelijk belegde warme en koude broodjes, saucijzenbroodjes, smoothies, koffie, koeken, salades en zelfs huisgebraden kippetjes, mag je je dan nog een broodjeszaak noemen? Wij weten het niet meer. Wat wij wel weten is dat we je al te graag verblijden met een volle maag en een grote glimlach.

Je vindt ons bij Loogman Aalsmeer. Blijven eten of toch liever meenemen? Wij vinden het allemaal goed, zolang jij er maar vrolijk van wordt. Loop bij ons binnen of bestel via ons online bestelformulier (hier kun je tevens naar ons assortiment spieken) en kom je lekkers later ophalen.

Vers, verser, verst!

Bij Co to Go serveren wij alleen de verste producten, want vers is toch altijd het lekkerst? Zo komt het merendeel van ons beleg van de lokale Keurslager F. van Ingen en bestellen wij onze broodjes, saucijzenbroodjes, kaasbroodjes en koeken bij de lokale Vooges bakkerij. Wel bakken wij alles vers voor je af. 

Onze collega's doen iedere dag hun uiterste best om jouw dag een stukje beter of in ieder geval lekkerder te maken. Zo bereiden zij de kip voor op de broodjes zelf, maken met liefde de salades klaar en hangen de kippetjes in de grill. Ook de broodjes maken wij ter plekke voor je klaar, zodat wij al je specifieke wensen kunnen vervullen. Saus, zout, peper? Jij roept, wij maken!

Onze overheerlijke avondmaaltijden

Bij Co to Go kun je niet alleen terecht voor de lekkere belegde broodjes, maar ook je avondmaaltijd scoor je nu bij Co to Go. Geen tijd of gewoon geen zin om te koken? Bestel dan een heerlijke avondmaaltijd via ons bestelformulier.

Alle maaltijden bereiden wij vers, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Ga je voor zo’n heerlijk sappige gegrilde kip, zo van het spit? Lekker met onze eigen gebakken aardappeltjes en salade! Of ben je toch meer fan van een goed gevulde maaltijdsalade? Voor de kleine trek zijn natuurlijk de warme broodjes kipsaté of onze eigen pita hete kip een uitzonderlijk goede keuze.

Kom je langs?

Co to Go bevindt zich in het tankstation van Loogman Tanken & Wassen Aalsmeer. Handig als je ook nog even moet tanken of de auto wil laten blinken. Kom je snel een keer langs op het volgende adres?

Aalsmeerderweg 497
1432 ED Aalsmeer

Zeven dagen in de week staan we voor je klaar om jouw maag te vullen. Let je wel op de openingstijden?

Maandag t/m vrijdag: 06.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 07.00 - 20.00 uur
Zondag: 09.00 - 20.00 uur