Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Wassen, sparen, korting!

Met de Loogman Was app spaar je voor exclusieve kortingen. Met elke betaalde wasbeurt ontvang je zowel punten als jaarstatuspunten. De punten die je spaart kun je gebruiken voor de aanschaf van verschillende kortingen. De jaarstatuspunten bepalen jouw persoonlijk status in de app. Ga voor voor de gouden status en ontvang altijd ons beste wasprogramma voor €14,- i.p.v. €21,50!


 

Punten sparen voor vouchers

Wanneer jij de Loogman Was app geïnstalleerd hebt en je gegevens hebt ingevoerd, ontvang je na iedere betaalde wasbeurt bij een van onze acht vestigingen punten.

Deze punten kun je in de app of bij de kassa inwisselen voor kortingsvouchers. Hoe meer punten, hoe hoger de korting! De hoeveelheid punten die je na een wasprogramma ontvangt, hangt af van het programma. Zo ontvang je bij wasprogramma 1: Showroom Quality al 50 punten!

Ga voor goud!

Alle bovengenoemde punten die jij in de afgelopen 365 dagen hebt verdiend, vormen jouw jaarstatuspunten. De punten die jij inwisselt voor vouchers hebben hier geen invloed op. De hoeveelheid verdiende jaarstatuspunten bepalen jouw persoonlijke status. Je begint met de blauwe status. Ga voor Brons, Zilver of Goud en ontvang exclusieve kortingen op wasprogramma 1.


STATUS JAARSTATUSPUNTEN PRIJS WASPROGRAMMA 1
Blauw 0 t/m 99 €21,50
Brons 100 t/m 249 €19,50 (5x)
Zilver 250 t/m 499 €17,50 (10x)
Goud ≥ 500  €14,- (Onbeperkt!)

Download de Was app

Wassen, sparen, korting met de Loogman Was app. Je downloadt de app geheel gratis* op Android- of IOS-telefoon via de desbetreffende button. Veel spaarplezier!

   
*Datakosten vanuit je provider kunnen van toepassing zijn.