Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

De Loogman Studiebeurs

Schuldenvrij studeren en een leuke bijbaan!

Als familiebedrijf vinden we bij Loogman maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk als werkgever. Te vaak zien wij dat studenten met torenhoge schulden de wereld in trekken en daar zijn wij het niet mee eens!

Vanuit de organisatie bieden wij ieder jaar 10 Loogman Studiebeurzen aan. Deze studiebeurzen zijn bedoeld om studenten niet 1-0 achter, maar 1-0 voor de wereld in te laten trekken. Wo- en Hbo-Studenten die naast hun studie bij ons willen werken, komen in aanmerking voor de studiebeurs. De studiebeurs omvat vrijwel alle kosten van en rond de opleiding. Denk hierbij aan: collegegeld, boeken, opleidingsmateriaal en korte excursies.

Direct aanmelden

Zorgeloos studeren en werken

Een studiebeurs zonder addertje onder het gras. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het zeker niet! Wanneer je als wo-, hbo- of mbo-student deel mag nemen aan de Loogman Studiebeurs kun je vrijwel al je schoolkosten bij ons declareren. Je ontvangt maandelijks, samen met jouw reguliere salaris, een bedrag voor het collegegeld. Daarnaast kun je facturen voor overige opleiding-gerelateerde kosten inleveren.

Voor deze studenten die schuldenvrij willen studeren, bieden wij een grote diversiteit aan bijbanen aan waar je minimaal 12 uur in de week moet komen werken. Denk aan een baantje in een van onze wasstraten, in het tankstation of misschien bij de FEBO of Co to Go? Misschien is Golfcentrum Amsteldijk of Brasserie 10 meer wat voor jou? Of toch op kantoor of bij een van ons selfstorage bedrijf: Huureenbox? Aan jou de keuze!

Wil je meer weten over de Studiebeurs en de bijbehorende voorwaarden? Of wil je je gelijk aanmelden? Tik dan op de button hieronder!

Succesverhalen

Weinig is inspirerender dan succesverhalen. Daar zijn wij bij Loogman ook enorm fan van! Maak kennis met een greep uit onze collega's die gebruik maken van de Loogman Studiebeurs. Het maakt niet uit wat voor studierichting je hebt gekozen. Wij helpen graag een handje!

Quincey - Tankstation/Febo

Quincey werkte al enige tijd afwisselend in de tankwinkel en de daarin gevestigde FEBO in Aalsmeer. Toen hij hoorde over de invoer Loogman Studiebeurs was hij in eerste instantie verbaast dat dit kon. Nou Quincey, het kan echt! Toen hij ging starten aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding was de keus dan ook snel gemaakt om zich aan te melden voor de studiebeurs. Hij raad het dan ook iedereen aan om bij Loogman te komen werken naast de studie!

Jamie - Co to Go

Jamie is een van onze toppers bij Co to GO. Broodjes smeren en salades maken kan zij als de beste, maar naast haar 12-urige werkweek in Aalsmeer studeert zij Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. De Loogman Studiebeurs was voor haar een van de belangrijkste redenen om bij Loogman te solliciteren. Na een leuk sollicitatiegesprek was de keuze erg makkelijk. Wij zijn blij met Jamie en Jamie met ons!

Damian - Wasstraat

Damian werkt al bijna 4 jaar afwisselend in de wasstraat en op de binnenreinigingsbaan bij Loogman tanken & wassen Aalsmeer, daarnaast volgt hij de bachelor studie Leisure & Events Management aan Hogeschool Inholland in Diemen . “Een erg fijne werkplek met leuke collega’s en natuurlijk de onvergetelijke Loogmanfeestjes!” Aldus Damian. Sinds begin dit jaar maakt hij gebruik van de mogelijkheid om studieschuldenvrij te studeren bij Loogman. Een kans die hij zeker niet wilde laten liggen!